«Я перша українська співачка, яка перетнула океан»: Настя Каменських про свій американський промо-тур з латиноамериканським хітом Peligroso

Тепер українську співачку впізнають вже за кордоном

Поділитися:

Настю, вітаємо тебе з презентацією твого першого сольного альбому. Зовсім нещодавно ти повернулася з Маямі, де презентувала іспанську пісню  Peligroso для латиноамериканської аудиторії.

- Мені взагалі кажуть, що я схожа на якусь бразилійку. Найголовніше для мене було потрапити на шоу «Despierta America», це ж на каналі NBC! Я тобі скажу, що я перша українська співачка, яка все ж перетнула океан, всім там сподобалася, заспівала іспанською та ще й заговорила іспанською!

Ти розмовляєш англійською, італійською, а тепер ще за чотири місяці вивчила іспанську! Звідки така здібність до мов?

- Коли ти дуже сильно чогось хочеш, то для тебе все стає можливим. Я вчила іспанську кожного дня. Я їздила в машині з зошитом. Навіть зараз в моїй гримерці у рюкзаку лежить зошит зі словами, які я повторюю поки мене фарбують. Мови розширюють світогляд, і завдяки ним мозок починає краще працювати. Мова – це все. Гроші ви і так навчитеся рахувати!

Протягом цих двох тижнів, коли ти була у США, тебе показали майже по всіх іспаномовних каналах. Чи почали тебе там впізнавати на вулиці?

- На третій день нашого туру я пішла поїсти до закладу. І тут до мене повертається дідусь, який каже: «Я бачив вас сьогодні зранку на шоу. Ви в житті ще красивіша. У вас така крута пісня, вона точно стане популярною!». Це зовсім інше місце. Ти «висадився», як на Місяці, заспівав – і тебе вже впізнають.

Ти не тільки встигла попрацювати, а ще й з Потапом трошки відпочили – знайшли час і на пляжі полежати. Світлини дуже гарні!

- В мене сідниця дуже популярна, я тобі так скажу. Я виставляю світлину – і вже нікому не цікаво, де я – в Італії, в Іспанії, в Америці, що я там роблю. Головне – що я показала свої сідниці.