«Я сюди йшла не для того, щоб бути невісткою Поплавського, а для того...» : «Місіс Україна 2019» з відомим прізвищем прокоментувала свою перемогу в конкурсі краси

Який вигляд має родина Михайла Поплавського?

Поділитися:

Аліно, вітаємо вас із титулом «Місіс Україна-2019»! За збігом обставин ви – серед учасниць з найвідомішим прізвищем. Ви – Поплавська, ви – невістка найвідомішого ректора України і дружина сина ректора. Михайла Поплавського знають всі, а який вигляд має його родина, не знає ніхто. Тож, приємно познайомитися! Чи не боялися, що навколо вашої персони буде найбільше пліток та інтриг?

-Можливо, так і буде, можливо, так і є. Я сюди йшла не для того, щоб бути невісткою Поплавського, а для того, щоб бути Аліною Поплавською, дружиною свого чудового чоловіка Олександра та люблячою мамою нашого прекрасного сина! 

Ви професійна красуня? Чи це ваш перший конкурс краси?

-Ні, не професійна. Це дуже неймовірна подія у моєму житті! Я дуже щаслива! Хай це буде банально, але в мене була така дитяча мрія!

Олександре, чим ви займаєтеся?

-Ми ресторатори!

Сімейні ресторани Михайла Поплавського відомі на всю Україну. Цими ресторанами управляєте ви?

-У нас є один ресторан, яким ми займаємося. Це «Київська реберня».

Я так розумію, що з чоловіком ви познайомилися під час навчання в Київському національному університеті культури та мистецтв?

-А як ви думаєте, Катю?

За яких обставин це було?

-Просто сподобалися один одному і все!

Як воно, увійти до родини Поплавських? Переживали? Ви, студентка університету, стаєте невісткою ректора університету…

-Це було найменше, про що я думала на той момент. Найважливішим моментом було те, що я виходжу заміж за Олександра!