«Я відмовився від роботи і був з дитиною»: телеведучий Андрій Бєдняков прокоментував зліт кар‘єри своєї дружини у «Жіночому кварталі»

Телеведучий розказав про складний період свого життя

Поділитися:

Андрію, не знайшлося підходящого костюму у всіх костюмерних всіх шоу, які ви вели за останній час. Можна пофантазувати, що сьогодні ви у костюмі Андрія Данилка. Він теж такі светри і кашкети чорні любить.

 -Мені не вистачає тільки гусака. Андрій торік сидів у нас на «Х-Факторі» в журі з гусаком. Моя донечка, яка дивиться це шоу, коли бачить Данилка, то зразу каже: «О, дядя з гусем!».

Вас можна зрідка побачити на світських заходах. Це хіба що – матчі «Шахтаря», якщо їх можна назвати світськими заходами. І тут якимось чином ви опинилися. Напевно, давня дружба з Миколою Тищенком.

 -Так, ми товаришуємо. І мені дуже приємно, що він влаштовує такі заходи в Києві. Я, дійсно, нікуди не ходжу. По-перше, це задорого. Це у вас є гроші, Катерино, а у нас немає. Ви сказали, що я дуже багато шоу вів, але там платили не дуже багато. Якщо можна, то я б до вас!

Після народження дитини, у вашої дружини, акторки Насті Короткої, була невеличка пауза. Зараз Настя повернулася і у кіно, і стала зіркою «Жіночого кварталу».

- Ну там одна зірка на «Кварталі». Я знав про цей кастинг, тому заохочував її піти туди. Та от коли вона почала зніматися у кіно, то було дуже складно, скажімо так. Я не міг зрозуміти того, що тепер я – домогосподарка. Я відмовився від роботи, я був виключно з дитиною.. Були такі моменти, коли я говорив: «Я не піду на твій фільм! Я не буду дивитися твій «Жіночий квартал», бо мені дуже складно!». Якщо чесно: я дуже за неї радий, і вона зараз там, де вона хоче бути.

Ви обоє були ведучими тревел-шоу «Орел і Решка». І ось ви відпочивали у Ріо-де-Жанейро. Тобто, вас не лякають далекі перельоти, далекі подорожі з дитиною?

- Ми мали відпочивати в Іспанії. Ми забронювали собі заздалегідь будинок. Але за три дні до того, як ми повинні були туди летіти, нам не відповідали ті люди, яким я перерахував усі гроші за цей будинок. Ці люди просто зникли, це були шахраї. В нас вже були квитки, тому ми прилетіли до Іспанії. ми побули у Севільї, потім перелетіли до Барселони, потім – до Андорри… І мені після цього так кудись захотілося. Ми прокинулися зранку, і я сказав, що ми летимо в Ріо. Це було дуже спонтанно!

Ви – батьки-екстремали. Ви ось так подорожуєте з дитиною, якій зараз…

- Три роки. А коли їм було шість місяців, то вона вже знімалася з нами у рекламі на Кубі.