«Я взагалі якась божевільна мама!»: хореографиня Олена Шоптенко розповіла, що подарувала синові на перший день народження

"Я зрозуміла, що дитячі свята – це дуже складно!"

Поділитися:

Олено, сьогодні ти відвідала «Бал квітів». Ти дотрималася дрес-коду – заквітчана коралова сукня. Як збиралася?

- Я збиралася дуже швидко, тому що у мене сьогодні було багато репетицій, потім -  зйомки, а після – зустріч. Я перевдягалася у туалеті ресторану, в якому у мене була зустріч, тому що у мене не було іншого часу зробити це.

Цього року ти вперше потрапила на Каннський кінофестиваль. Якими були твої перші враження? Ти так само уявляла це дійство, яким ти його побачила на власні очі?

- Насправді я була здивована тим, що червоний хідник Каннського кінофестивалю - такий маленький!  Він завдовжки десь приблизно 8 метрів, а, коли це дійство показують по телебаченню, то здається, що метрів 20 так точно! У мене була досить пишна сукня від Івана Фролова, і я дуже хвилювалася через те, аби не наступити на неї і не впасти. Хоча, якби я впала, то це було б помітніше, аніж я просто красиво пройшлася б. Ми приїхали вночі, за день до фестивалю, і я тренувалася ходити у цій сукні по готелю. У мене все вийшло!

Кажуть про те, що ти сусідка з Дмитром Монатиком. Це правда?

- Так!

Чи ходите ви одне до одного за сіллю, а, можливо, разом бігаєте вранці навколо ваших маєтків чи танцюєте разом?

- Я була б дуже рада потанцювати з Дмитром, але ми не ходимо одне до одного у гості. Нещодавно ми по-сусідськи вітали Дмитра з днем народження, так і повинно бути! Ми у дуже гарних стосунках, мабуть, у нас все ще попереду!

Не так давно твоєму синові виповнився рік. Як святкували?

- Я зрозуміла, що дитячі свята – це дуже складно! Олексій отримав дуже багато подарунків!

Що йому подарували батьки?

- Я взагалі якась божевільна мама, тому що я щотижня дарую щось своєму синові! Я подарувала йому дошку-іграшку для розвитку: ти відкриваєш дверцята на цій дошці, і з кожної двері лунає той звук, який видає певна тварина.