Як Олег Винник принца озвучував: «Я закохався у принцесу, вона дуже красива» 

Улюбленець українських жінок розповів, як працював над роллю принца-красунчика

Поділитися:

Олеже, хто, як не ви, мали озвучити зачарованого принца. Потрібно було поставитися до самого себе та своєї краси з іронією. Чи одразу це вийшло?
-Я завжди до себе з іронією ставлюся. мені здається, це людям вирішувати, люди так думають та вважають. І слава Богу, нехай так буде.
Чи довелося вам згадати свій досвід акторства у мюзиклах, коли озвучували мультфільм? Адже це нелегка справа, потрібно входити в роль, аби артикуляція була гарна, скоромовки, можливо,  щось згадували?
-Потрібно було рано прокидатися та йти до спортзали. Я не дуже рано полюбляю ходити у спортзал. Ми починали о 9-10 і має голос звучати. Розспівуватись у квартирі зранку я не буду. Тому  що ще дехто спить в той час, а спортзал робить свою справу. І після нього голос  майже розігрітий. Пройшло майже 10 хвилин і я так зрадів, занурився, закохався у ту принцесу, вона дуже красива. І в цього принца. Я був  як дитина, просто був щасливий. Це було дуже тяжко, ми працювали по 9-10 годин на день. Всі були здивовані професіонали, що я не мав такого досвіду, але за три дні ми все зробили. Я не хотів, щоб воно закінчувалося. Багато пив води, напевно, ведро на день. Це було уже круто.
У мультфільмі принц трохи молодший за вас.
-Буквально на 23 роки. 
Не думали, що будуть порівнювати вас? Ви ж маєте бути молодим та красивим?
-Я ж за нашу країну та майбутнє, це наші дітки. Вони будуть дивитися цей мультфільм, нехай вони вірять у цього принца, неважливо, скільки йому років, чи 21,  чи 34. 
Чи отримували до цього часу пропозиції озвучити, чи чекали роль саме принца?
-Ти чекаєш від мене інтригу?  Пропонували всяке, але коли мені цього принца запропонували, я вже тоді сказав: «Який зоопарк, якщо я вже принца отримав?» 
Коли ми були у вас у гостях  у Берліні, ви розповідали, що дуже любите їздити по Німеччині і відвідувати замки там, де колись жили королі. Чи зараз залишилася ця звичка? Коли востаннє подорожували?
-Зараз часу загалі немає,  ця романтика відходить на задній план, а щодо замків - дуже любив тоді, та цікавився, скільки людів витрачали на добу парфумів, бо вони ж не милися. Це було, мабуть,  дуже смачно. 
Ви ще й написали саунд-трек до мультфільму. Чи не думаєте ви  тепер в образі принца являтися на своїх концертах?
-Не потрібно принца Олега на сцені. Там потрібно пітніти,  а принци не пітніють. 
Але вам дуже личить корона. 
-Дякую, не потрібно, нехай краще у тебе корона буде.