Акторка «Дизель Шоу» Яна Глущенко продемонструвала танцювальні рухи після операції на коліні

Акторка розповіла про своє і фізичне, і моральне самопочуття

Поділитися:

Яно, раді бачити вас на виставі. Як часто можна побачити вас на балеті у Національній опері?

- Мабуть, хотілося б бути частіше. Це така творчість, тендітні дівчата, хлопці у трико. Я згадувала Сердючку, і думала, що буду у бінокль на це дивитися, а потім подумала, що буду краще дивитися на творчість.

Ви – акторка за професією, закінчували Київський національний університет ім. Карпенка-Карого. Абсолютно всі актори танцюють. Чи є у вас хист до танців?

- Першою професією, яку я хотіла здобути, була професія хореографа.

Хореографом яких танців ти мала б бути?

- Найяскравіших та найталановитіших. Коли я народила сина, і дала йому ім’я Тамерлан, то думала: «Це вже точно хореограф Тамерлан, він буде рухатися і зваблювати всіх дівчат». Моєму хлопчику вже рік і чотири місяці, і він, дійсно, танцює. Він полюбляє українські танці. Його улюблений мультфільм «Жив-був пес», і під останні його кадри він пританцьовує у такт, і я така: «Давай-давай».

Ми взагалі раді вас бачити у дуже гарному гуморі. У вашому колективі сталася страшна трагедія, і ви отримали чи не найбільшу травму. Операцію на коліні робили в Римі, і вона пройшла вдало. Як почуваєтеся і фізично, і морально?

- Я буду говорити і робити такі танцювальні рухи, щоб всі знали, що у мене вже все нормально. Я вже бігаю, ходжу на підборах (бо треба ходити по 15 хвилин на день), але повністю я пройду все це жахіття через 9 місяців, і буду повноцінною здоровою людиною.