Акторка Лілія Ребрик розповіла, як у неї вкрали взуття та гаманець у потязі

"Найімовірніше, це зробив чоловік, який їхав поряд зі мною..."

Поділитися:

Лілію, у серіалі «Великі вуйки» ти граєш одну з головних жіночих ролей – роль гуцулки, яка приїхала до Києва. Насправді, ти колись теж підкорювала Київ. Чи пам’ятаєш ти свої перші дні у столиці по приїзду з Чернівців?

- Я закінчила школу та вступила до театрального інституту. Я ж думала, що у Києві все бездоганно, але коли ми зайшли до гуртожитку театрального інституту, то я прозріла і почала плакати, бо там були жахливі умови! Тато мені тоді сказав: «Лілічко, заспокойся! Ми будемо винаймати тобі квартиру». Я пам’ятаю, як батьки багато працювали, щоб виокремити для мене гроші на цю квартиру. Я була більш домашньою дитиною, тому для мене Київ став випробуванням!

Твою героїню у Києві весь час намагаються обдурити. Чи обдурювали тебе тут?

- Звичайно! Я навіть пам’ятаю, як у мене вкрали гаманець, взуття, коли я студенткою їхала у плацкартному вагоні потягу з консервацією та клумаками. Я прокидаюся, дивлюся – взуття немає, я заплакала, потім до сумочки – а там немає гаманця. Я зрозуміла, що, найімовірніше, це зробив чоловік, який їхав поряд зі мною. Хоча, я не маю права наговорювати, але, може, він дивиться зараз програму  і говорить: «Так, це я зробив!».