Алла Мазур розкриє секрети особистого життя зірок

Ведуча ТСН Алла Мазур на день стане ведучою «Світського життя».

Поділитися:

Подружжя Горбунова та Осадчої розсекретило ім’я свого первісткаУ новому випуску «Світське життя», який вийде вже завтра о 23:10, до команди зіркових репортерів приєднається легендарна телеведуча Алла Мазур.

Своїх співрозмовників у стилі Каті Осадчої ведуча 1+1 Алла Мазур допитає на відкритті «Музею новин», присвяченому 20-річчю ТСН. І хоча більшість зірок були готові до відвертої розмови, проте таких гострих запитань від пані Алли вони не чекали. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мазур, Вітвіцька та Комаров рекомендують: Що дивитися в «Музеї новин»

Так заступник Генпрокурора України Назар Холодницький у подробицях розповість, як і за які гроші літав на молитовний сніданок до Дональда Трампа і чому не бачив там Юлію Тимошенко. А також зізнається, хто його примушує налагодити своє особисте життя. 

Народна депутатка Ірина Геращенко відкриє секрет, як конкурує з колегами-чоловіками, а також розповість, чому її діти думають, що мама працює у Мінській адміністрації.  

У спеціальному сюжеті «Світське життя» дослідить, як та чому наші зірки оголюються. Чим приваблюють відверті фотосесії та як заробляють популярність на еротичних світлинах. І чи має місце тут сором'язливість?

Нагадаємо, що в новому сезоні репортерами на визначних подіях столиці стануть і інші запрошені зіркові гості. Серед них, окрім ведучої ТСН Алли Мазур, будуть Юрій Горбунов, Павло Зібров, Дмитро Комаров та Ольга Полякова.

Дивіться новий сезон сюрпризів та експериментів щосуботи о 23:10 на 1+1.