Алла Мазур розповіла про сина-відеоблогера

10-річний син телеведучої має модне захоплення

Поділитися:

На тому ж самому місці у той самий час. Щороку це вже традиція, ми з вами зустрічаємося на «Телетриумфі». Нещодавно у вас було інше - сімейне свято - сину було 10 років. Це перший свідомий ювілей, на який діти роблять замовлення, знають, як хочуть відсвяткувати, кого запросити. 
-Так, він визначав компанію сам, придумав, що у них будуть лазерні бої, тому потрібні дві команди - хлопчиків і дівчаток, вони там усі відеоблогери, у них майже у всіх у класі є своя сторінка у Youtube.
У вашого сина також є своя сторінка?
-Він також має сторінку, також розміщує відео, вони радяться, у кого більше переглядів, які теми треба вибрати, вдома радимося, яка тема може стати його коником.
Коли мама - ведуча новин і найбільшого випуску новин на найбільшому каналі, а син – блогер, то він має міцний ти з цілою командою радників. Можна порадитися з журналістами, мамою, операторами. Чи бере вже Артем майстер-класи на каналі, як знімати відеоблог?
-Він розуміє, що ми дуже зайняті роботою, тому на каналі ні. Але він пішов на курси відоеблогерів, все серйозно, все системно, мама намагається підказувати, але не всі мої підказки йому підходять. Кажу: «Давай будеш робити огляд книжок дитячих,  або англомовних мультиків». Найпопулярніше відео на його сторінці зараз з екскурсії на канал для його однокласників, і Тьома там працював репортером. Звичайно, він заходив у секретні приміщення. «Це ж директор, сюди не можна». – «Мені можна». 
Артем вже хоче бути репортером?
-Не впевнена, що він буде репортером, але зараз він у тренді, продукт свого покоління. 
У ютюберів також є свої премії. Можливо, ми скоро будемо брати інтерв’ю у вашого сина, як у найпопулярнішого ютюб-блогера. 
-Принаймні, я не проти, я цьому захопленню всіляко сприяю і готова консультувати, скільки треба.