Андрій Данилко про свою нецензурну лайку в прямому ефірі нацвідбору «Євробачення»: «Мені було смішно, але я шкодую»

Артист прокоментував усі скандали навколо себе

Поділитися:

Андрію, відгримів національний відбір «Євробачення».  Як тобі цьогорічний учасник?

-Він мені зателефонував у відчаї: «Андрію Михайловичу, я не знаю, що робити, мене обливають брудом». Я кажу: «Костю, ми все це проходили. Дитино, заспокойся». Я відправив  свого водія, він привіз йому заспокійливе.

Протягом національного відбору тобі закидали те, що під твоєю протекцією гурт Mountain breeze. Ти їх продюсуєш, знімаєш  кліпи у Португалії і просто не можеш ставити їм низькі оцінки. І тут вже конфлікт інтересів.

-Я ж їм поставив 8 балів, а Меловіну  9, коли був другий півфінал. І я вважаю, що Меловін  виступив  крутіше. Я розумію, що усі думають, що я якось їх тягну. Але я з самого початку їм сказав: «Хлопці, ви ні з ким не змагаєтеся, ви співаєте пісню».

Не можу тебе не запитати з приводу скандалу з Tayanna. Коли ти нецензурно лаявся  після її виступу. Не шкодував про це?

-Якщо б я його посла на …це було б некрасиво, але я послав його в ..., це чується як «йди додому! Не потрібно мені заважати, я сиджу у прямому ефірі і це проблема цієї людини. У мене з Tayanna чудові стосунки,  чому всі думають, що я до неї погано ставлюся?

Якщо я журі, то чому  я не можу поставити питання про фонограму? Мені було смішно, якщо чесно. Сказати, що я шкодую? Напевно, я шкодую. Але, з іншого боку, цей відбір запам’ятають через це.

Цього року Філіп Кіркоров продюсує виконавців з Молдови. Ви з Філіпом спілкувалися з цього приводу?

-Ми зараз з ним не спілкуємося,  він на мене образився дуже.

За що цього разу?

-У нього був творчій вечір на «Новій хвилі», і він мене запросив заспівати. Але я кажу: «Я зараз публічно не виступаю». Тим більше, коли цей конфлікт, мені це некомфортно. Але він не зрозумів.

Я його вітаю з різними святами, з Днем чечітки, або з днем культурного робітника. Мені здається, що коли він читає мої дурнуваті повідомлення, він сміється, але тримає позицію.

Цього року у «Євробаченні» бере другий раз участь Олександр Рибак. Він має шанс на перемогу, чи взагалі є сенс брати участь другий раз у «Євробаченні»?

Це, частіше за все, погано, бо усі порівнюють з минулим разом, коли ти виграв. Думаю, Саша переслідує одну ціль  - нагадати про себе. Напевно, з усіх учасників Сердючці більше за всіх це  принесло  дивідендів.

Може, буде друга спроба?

Я подумаю. Були такі думки. Думаю, так нудно. Тоді ми поїхали і такого галасу наробили, 10 років не можна було відпочити.

Тобто, наступного року ми побачимо тебе не серед членів журі, а серед учасників?

-Якщо буде гарний настрій.