Андрій Данилко прокоментував запальні танці Надії Савченко під Сердючку

Артист вважає, що поганілюди не можуть любити  Вірку Сердючку

Поділитися:

Андрію, на Дні народженні продюсера, з яким ти співпрацюєш багато років, ти вирішив показати, що і в тебе є продюсерські амбіції. Ти опікуєшся гуртом Mountain breeze. Час посуватися Юрію?

-В мене немає амбіцій давно. Це не просто молоді хлопці, вони з Полтави. Я думаю, в моєму житті були люди, які, коли мені було 17 років, теж допомагали, куртки мені купували. Я це пам’ятаю та ціную. Робота може бути тільки тоді, коли є любов. Я з Інкою працюю, тому що це любов, з тобою спілкуюся, тому що це любов. Ти думаєш, я хотів би, щоб мене люди бачили, коли я трохи випив? Звісно, ні, але заради тебе нехай я осоромлюсь. Люди скажуть: «А що він - не людина?»

Наступного року Вірці Сердючці виповнюється 25 років. 

-Для такого персонажа це нереальний строк, і вона на якийсь момент стала легендою. Знаєш, чому? Я сидів і думав: коли ми знімали рекламний ролик для «Євробачення», я подумав - хто ще може дозволити собі, окрім Вірки Сердючки і мами їхати, як на парад на президентських автівках по Хрещатику? І це ж не масовка була, а люди, які там гуляли. Усі років 17-25, і це було їхнє дитинство. І вони казали: «Дякуємо за дитинство», «А моя мама п’яна під вас танцювала». Вони збирали листівки. І ти розумієш, що ти частина дитинства. Зараз покажи Mountain breeze  «Ласковый май», і для них це нічого, а для мене це дитинство.

Ти думав, як відсвяткувати Віркин ювілей? Ось у Нікітіна вечірка…

-Він витрачає гроші нераціонально. Мені краще витратити гроші на гурт, на Інку, на подорожі, я раціональний. Ходжу в одній тій самій кофті. Люди так думають, але в мене їх 10.

Але можна влаштувати концерт-бенефіс, творчий вечір.

-Я не розумію цього.

В Інтернеті з’явилося відео, де Надія Савченко танцює запальний танець під Вірку Сердючку. Ти бачив, як це відбувалося? Напевно, ти здивувався.

-Взагалі не здивувався, в мене було своє ставлення до Надії Савченко, чесно вам скажу,  після її виходу з тюрми. Але коли я побачив інтерв’ю, де вона розповіла, що в дитинстві грала Вірку Сердючку, я подумав, що  не може погана людина грати Вірку Серючку.