«Це краще запитати в Олександра!»: Ганна Різатдінова ухилилася від запитання, чи були вони офіційно одружені з Олександром Онищенком

"Я була, дійсно, щаслива!"

Поділитися:

Ганно, перед своєю участю у шоу «Танці з зірками» ти приголомшила всіх новиною про те, що ви з олігархом Олександром Онищенком більше не разом. Ми з тобою спілкувалися рік тому, і тоді ти запевняла нас у тому, що ви офіційно одружені. За кілька місяців Олександр Онищенко спростував цю інформацію у коментарі одному інтернет-порталу. Чи були ви одружені?

- Це краще запитати в Олександра. У нас є спільна дитина, син Роман, тому ми спілкуємося з Олександром тільки на тему дитини.

Чи були ви офіційно одружені?

- Це краще запитати в Олександра.

Чому? Дівчина або була заміжня, або ні, тут не може бути середнього…

- Це краще запитати в Олександра.

Ти далеко не перша дружина Олександра Онищенка, і ваша дитина у нього не перша. Голова Федерації гімнастики України Ірина Дерюгіна навіть попереджала тебе. Звичайно, народження дитини – прекрасна подія, але ти могла представляти Україну на наступних Олімпійських іграх. У тебе зараз доля могла скластися зовсім інакше, якщо б тобі на заваді не став красивий олігарх з величезною купою грошей.

- У спорті я зібрала усі медалі: з Чемпіонату світу, з Чемпіонату Європи, з Олімпійських ігор. Для мене це було дуже важко як і морально, так і фізично, тому я для себе розуміла, що це крапка. Я була з Олександром не тому що у нього багато грошей, і я жодного разу не шкодую про знайомство та про спільне життя з ним. Я була, дійсно, щаслива!

Олександру Онищенку завжди приписували безліч романів з різними дівчатами. Чи раптом саме інша жінка не стала на заваді вашому шлюбу?

- Стовідсотково ні!