Через паркан від Президента: його сусідка Гайтана розповіла, як охороняють будинок Зеленського

"Президента просто так не спіймаєш!"

Поділитися:

Гайтано, вітаємо з прем’єрою нової пісні, яка має назву «Танці з зірками». Це навіть не натяк, а пряма мова про те, що ти хочеш брати участь у цьому телевізійному проєкті.

- Я дуже хотіла б, щоб для мене знайшли крутого партнера. Для мене як жінки дуже важливо, щоб партнер мене «заводив». Якщо він мене не «заводить», то я не буду круто танцювати! А я люблю, вмію і хочу робити це!

Для зйомок кліпу ти достатньо довго тренувалася та опановувала різні види танців. Який вид танцю припав тобі більше до вподоби?

- Мені здається, що моя хореографиня витягла з мене все природне, що було… Вона сказала мені, що я як африканка маю дуже гарно танцювати попкою!

Не так давно ви з чоловіком переїхали за місто, і сталося так, що ти стала сусідкою Президента України. Які зміни в життя сусідів Володимира Зеленського внесла його нова посада?

- Я впевнена, що спати можна ще спокійніше, тому що з’явилося дуже багато охорони. Я здивована, тому що мені здавалося, що буде важко проїхати і будуть затори, але нічого такого немає!

Чи бачитеся ви з Президентом?

- Мені здається, що він інколи слідкує за мною, коли я катаюся на велосипеді. Коли я виїжджаю, то бачу, як авто бренду Mercedes-Benz з темними вікнами їде повільно за мною. Може, це вже манія чи мені так хочеться у це вірити!

У селищі Козин поруч з Петром Порошенком побудували дорогу і засипали яму, де була калюжа. Чи у вашому селищі щось поліпшилося?

- Побудували пам’ятник. Мабуть, селяни хочуть, щоб Президент їхав і радів, коли бачив цей пам’ятник. Також дороги стали кращими, мабуть, селяни таким чином намагаються привітати Президента.

Ти точно знаєш розклад Президента: коли він їде на роботу, а коли повертається. Не помітити кортеж – неможливо: він хоч і демократичний Президент, але не без кортежу.

- Він нікуди не ховається, і це дуже круто! Кортеж можна побачити, але він невеликий. Водії встановлюють автівки у різних точках, тож Президента просто так не спіймаєш! Мій чоловік ходить на риболовлю, і каже, що все знає. Одного разу ми полетіли до Дніпра, і чоловік мені каже: «Президент також полетів до Дніпра у цей день. Може, ти попросиш його, щоб він якось взяв нас на свій літак?!».