Даша Астаф'єва готується до появи дітей та варить коханому борщ з журавлиною

Співачка вперше у житті сильно закохана

Поділитися:

Дашо,  у цій сукні ти дуже схожа на наречену. Вже півтора року тривають твої стосунки з хлопцем. Можливо, скоро весілля?

–Я не знаю, коли в мене буде весілля, поки що я насолоджуюсь стосунками, коханням, розтягую романтичний період наших стосунків.

Я знаю, що твій хлопець захоплюється риболовлею і ти стала затятою рибачкою.

–Це неможливо передати, як я зараз хвилююся, бо він пішов на риболовлю без мене і мені доводиться сидіти з нашою дитиною вдома.

Давай так: одразу відкриємо всі карти. Твоя дитина - це хто, чи що?

–Його звуть Чічіко, це маленький песик, уже гарненький шиба-іну, від якого я шаленію. Сиджу я з ним не тому, що потрібно, а тому, що не можу від нього відійти, не можу припинити з ним грати.

Знаєш, як кажуть: для жінки це як тренування до народження своєї дитини.

–Чічіко у перекладі з японської значить «батько та син». Мені здається, це добрий знак. Ця порода дуже любить дітей, допомагають їх виховувати. В принципі, ми його завели як дитину, як початок нашої родини.

Чесно кажучи, багато жінок вважають тебе казковим створінням. Але я знаю, що ти  вмієш готувати і навіть можеш приготувати свій фірмовий борщ з журавлиною.

–Нещодавно я чекала коханого з риболовлі і вирішила порадувати: приготувала борщ. Та одночасно готувала і компот, в однакових каструлях. Він заходить, я кажу: «Зараз вже закінчую». І додаю у нього на очах усю журавлину, яку готувала на компот. Він питає: «Ти що робиш?» - «Це такий борщ». Так коли він відвернувся, я повибирала всю журавлину, лише кілька ягідок залишила для краси.