Даша Астаф'єва знялася в першій українській секс-комедії <<Свінгери>>

Даша Астаф'єва знялася в першій українській секс-комедії <<Свінгери>>
1plus1.ua

З 14 лютого 2018 у всеукраїнський кінопрокат вийде повнометражний фільм <<Свінгери>> виробництва компанії F Films 

Поділитися:

<<Свінгери>> – українська адаптація латвійського кінохіта, що 2016 року став одним з лідерів місцевого прокату (цю комедію подивився кожен 5-ий житель Латвії). Продюсерами української версії кінокомедії стали творці телепроекту <<Світське життя з катериною Осадчою>>.

Дар'я Астаф'єва

Одну з головних ролей у комедії зіграла співчака і екс-модель Playboy Дар’я Астаф’єва. 

Дар'я Астаф'єва

Разом з народним артистом Олексієм Вертинським та молодим актором-дебютантом Любомиром Валівоцем поп-зірка опиняється в  <<любовному трикутнику>>.  

Любомир Валівоць, Дар'я Астаф'єва, Олексій Вертинський

Героїня Астаф’євої – вчителька англійської мови Свєта, яку коханець залишив роздягнутою на балконі. Симпатичний сусід рятує дівчину від холоду та відчаю. 

 

Коли мені запропонували знятися у <<Свінгерах>>, мені одразу сподобалася ідея фільму, адже усі ми живемо в одному великому ліжку, і та метафоричність, яка закладена в сценарій, дуже прийшлася мені до душі,  - каже Даша Астаф’єва. – Коли  прочитала сцени зі своєю героїнею, у мене склалося стійке враження, що я з нею знайома, я добре розумію цю дівчину. Адже в моєму власному житті була купа схожих ситуацій.

Дар'я Астаф'єва, Любомир Валівоць

Цю роль Даша Астаф’єва вважає найвідвертішою у своєму житті, і не через постільні сцени чи оголення, а тому, що вперше у фільмі їй довелося оголити душу та почуття, адже історія і діалоги героїв глибоко торкнули її особисто.

Любомир Валівоць, Дар'я Астаф'єваДосвідчена артистка, що має великий досвід оголених зйомок, допомагала своєму партнерові, актору Любомиру Валівоцу, зіграти відверті сцени. Для актора Київського театру юного глядача це була перша роль у повнометражному кіні.

Любомир Валівоць, Дар'я Астаф'єва

Один з найяскравіших образів стрічки <<Свінгери>> втілює народний артист України Олексій Вертинський. Для нього зйомки у секс-комедії стали справжнім викликом, якого він давно чекав в своїй карьєрі.

Я дуже хотів отримати цю роль, адже давно мрію про те, щоб наше суспільство остаточно позбавилося совкової зашореності та блюзнирства у питаннях відкритості сексуальних тем. Сподіваюся, наш фільм наробить справжнбого шороху і дозволить усім нам стати вільнішими у своєму світосприйнятті!  - каже Олексій Вертинський.

Олексій ВертинськийНа разі зйомки фільма <<Свінгери>> тривають, в акторському складі ще будуть відкриті нові імена – як найвідоміших кіно акторів, так і всенародно улюблених зірок. 

Прем'єра кінокомедії <<Свінгери>> запланована в українському кінопрокаті на День Святого Валентина – 14 лютого 2018.

Більше цікавих фактів про зйомки комедії дивіться вже цієї суботи у новому випуску <<Світського життя>>, о 23-10.