Дискваліфікована "Міс Україна 2018" розповіла Катерині Осадчій про бойфренда з Адміністрації Президента, колишнього чоловіка в Америці та зізналась, що приховувала сина, бо не сподівалася на перемогу в конкурсі краси

Вероніка Дідусенко наразі не претендує на поїздку на конкурс "Міс світу"

Поділитися:

Вероніко, корона більше не ваша. Ви більше не «Міс Україна». Ви надали недостовірну інформацію комітету «Міс Україна» щодо вашого сімейного стану. Ви були заміжня, у вас є дитина. Чи варта була корона вашої брехні?

- Дитина не приховувалася, бо син – найважливіша частина мого життя. Якимось дивом, ця інформація просто не розповсюдилась.

Кожна дівчина перед тим, як брати участь у конкурсі «Міс Україна» підписує договір, в якому зобов’язується бути від 17 до 24 років, має бути незаміжньою і не розлученою, і має бути без дітей.  Ви ж такий договір підписали?

- Ні!

Ну як ні?

- Я заповнила на сайті анкету про те, що в мене немає дітей, і що я не була заміжньою. Це єдиний раз, коли згадувалося про дітей і заміжжя під час участі у конкурсі.

Але форма в інтернеті є також документом. Ви поставили галочку навпроти пункту, що ви не були заміжня, і що у вас немає дітей. Виходить, ви збрехали з самого початку.

- Насправді, до такого скандалу я просто не готова. Мені цей скандал потрібен менш за все. Єдине, чому я зараз піднімаю цю тему, залучаю ЗМІ, ми будемо записувати звернення до Мішель Обами та місіс Макрон тільки тому, що це не тільки про мене, а про мільйони жінок, у яких є діти, і які свої бажання повинні відкласти і змиритися з тим, що не можуть брати участі у конкурсі краси.

Хто заклав вашу велику таємницю про дитину?

- Хто вас здав? Це для мене шок, що ця інформація не стала відомою до того, як мене оголосили переможницею. В мене є близькі друзі, які знають про це. В мене є лікар-педіатр, до якого я ходжу зі своїм сином щомісяця, і який теж знає про мою дитину. Тут дивніше те, що це не стало відомо до цього. А здати міг будь-хто.

Вероніко, на конкурсі ви дивилися мені в очі, і брехали, що у вас немає хлопця. Виявилося, що у вас є бойфренд – політтехнолог, позаштатний радник голови Адміністрації Президента – Геннадій Курочка. Він був тоді присутній у глядацькій залі?

- Так.

Чому цей факт ви приховали?

- Це моє особисте життя, яке ми разом з бойфрендом не хотіли афішувати.

Спочатку ви вирішила приховати все, і свого бойфренда також, а зараз ви афішуєте так, що знають усі. Він навіть виклав зміну свого сімейного стану у соцмережах. Тобто, ви вирішили вже всіх вразити цією новиною.

- Коли оргкомітет заявив, що мене позбавляють титулу, я була дуже напружена. Я зателефонувала коханому, і він, як справжній чоловік, став мене захищати. Це була виключно його ініціатива, щоб ми афішували стосунки.

А якщо б він побачив наше з вами інтерв’ю, де ви розповідаєте про залицяльників, розповідаєте про те, що у вас немає одного хлопця. Як би він відреагував?

-  В мене, дійсно, багато залицяльників. Це нормально! Але в мене є хлопець, який для мене є набагато важливішим!

Зараз все наштовхує на ту думку, що вся ваша історія вигадана політтехнологом. Ви йдете на конкурс, перемагаєте, а потім починаєте нести свою справедливу місію про права жінок у всьому світі.

- Це була не його вигадка. Я до останнього не вірила, що я виграю. І тут називають моє ім’я, перша думка в голові – дуже непристойні вислови. Я розуміла, що буде скандал, і в мене був шок, стрес. І навіть можна побачити, що коли мені вручають корону, то в мене ступор. Я думаю: «Господи, за що це мені?». Я не очікувала цього.

Ви розуміли, що так чи інакше брехня викриється. Вам на сцені можна було повести себе благородно, сказати: «Вибачте, так сталося» - були б героїнею зараз.

- Я привселюдно на своїй конференції вибачилася. Мені дуже боляче від того, що сталося саме так. У фіналі конкурсу краси беруть участь п’ять лідерок, а всі інші – так, статисти, як їх називають директора. Саме ці лідери писали мені: «Ми з тобою, якщо тобі потрібна підтримка!».

Як до цієї ситуації поставився колишній чоловік, батько вашої дитини. Він живе в Америці, а зараз стежить за розвитком вашої долі в Україні.

- Так, варто зазначити, що свого сина я виховувала сама. Та віднедавна – ми поновлюємо стосунки з батьком дитини. Коли я виграла, він мене привітав, і сказав, що пишається мною. Коли почався скандал, він також дуже мене підтримував.

Ви були офіційно заміжня?

- Так!

Так, а перевіряли ваші документи? Чи ви змінили їх?

- В мене вже давно ID-картка.

Вероніко, сподіваємося, що вся ця ситуація буде повчальною для решти дівчат. Ми сподіваємося, що твоя благодійна місія, якщо вона, дійсно, щира, буде досягнута. Ну, а хто ж отримає титул «Міс Україна 2018» дивіться у неділю 30 вересня о 23:30 на каналі «1+1».