Дизайнерка Катерина Сільченко зізналася, хто подарував їй діамантову прикрасу вартістю з багатокімнатну квартиру в центрі столиці

"Я зараз напишу йому, який він супермен, і що я ніколи його не покину !"

Поділитися:

Катерино, ви як дизайнер не можете уникнути професійної оцінки того, як сьогодні на балу вдягнені жінки…

- П’ять років тому це, чесно кажучи, було жахливо! І я думала: «Коли ж українки почнуть вбиратися красиво та елегантно?». Зараз – це насолода для очей!

 Як сьогодні ви збиралися на бал? Ваша сукня як для бальної доволі вузька…

- Кожна жінка хоче бути особливою, і не хочеться бути просто ще однією жінкою на балу! Ти у червоному вбранні, і я бачу тебе ще здалеку! Сільченко як ваза у розписі гжель,і  навіть взуття  таке!

Сьогодні ви на бал прийшли у прикрасі, вартість якої багатокімнатна квартира у центрі Києва! Вартість цієї прикраси більше 200 000 євро. Все це діаманти…

- Я не знала, що мій чоловік так мене любить! Я зараз напишу йому, який він супермен, і що я ніколи його не покину !

Тобто, це подарунок від чоловіка?

- Так! Він каже, що жінка, з якою ти живеш, - дуже добра інвестиція! Коли йому було тяжко, то я казала: «Я тебе не буду турбувати! Але знай, що коли стане трішечки легше, то подбай про свою дружину, тому що я хочу уваги!». Одного дня він прийшов додому, і просто підійшов до мене ззаду і вдягнув цю прикрасу.

Ті жінки, які мають такі прикраси у власності, зберігають їх у банку. Як у вашому випадку?

- Так, цю прикрасу ми кладемо до банку,і  тільки під урочисту подію я їду туди і беру її. Взагалі я вважаю, що нічого не потрібно тримати вдома!