Дмитро Монатик відзняв у новому кліпі дівчину, дуже схожу на дружину, і зізнався, що «не дає приводу для ревнощів»

Новий кліп співака - про його життя із дружиною

Поділитися:

Дмитре, сьогодні ти не отримуєш нагороду, а вручаєш. Вручаєш нагороду «Співак року» Сергію Бабкіну. Не було питань: а чому не я?

- Сьогодні в Сергія Бабкіна день народження, тому, мені здається, це дуже класний подарунок. Він буде дуже щасливий, я впевнений. Після минулорічної нагороди «Найстильніший співак» за версією ELLE, я досі з дому не можу вийти.

Минулого року ти отримував нагороду «Співак року». І ось – вже цілий рік ти тішиш нас своїм вбранням. Іноді мені здається, що твоя гардеробна кімната більша, ніж гардеробна кімната твоєї дружини. Дружина ховається від преси, їй інтерв’ю давати не треба, чи ти забороняєш, а ти завжди при всій красі. Ну кросівок в тебе, точно, пар сто є.

- Ні, сто немає. Але я, справді, колекціоную кросівки. Я обожнюю класні кросівки, в яких круто танцювати. Кросівок в мене, дійсно, багато, напевно, пар 25 маю.

Зовсім нещодавно вийшла пісня і новий відеокліп на пісню «Зашиваю душу». Кліп знімали у Венеції. Головна героїня кліпу, манекенниця, дуже схожа на твою дружину. Така ж саме руда, така ж саме симпатична. Не знаю, але я б, Дмитре, тебе ревнувала б у таких ситуаціях, які були в тебе у кліпі.

- Можливо, щось десь проскакувало, але навряд чи, тому що я не даю приводу. Ми максимально розуміємо, що таке – наша професія, а що таке – особисте життя. А в особистому житті я, принаймні мені так здається, ніколи не давав приводу для ревнощів. Я думаю, в неї хіба що була ностальгія.

Кліп про ваше життя з твоєю дружиною?

- Трішки гіперболізований задля кадру. Звичайно, ми не стрибаємо в канали Венеції, хоча…ми могли б!

Всі знають, що у венеційських каналах не те, що не купаються, вони настільки брудні, що іноді запах мають. Як ти зважився туди стрибнути?

- Я в дитинстві купався в річці Стир. Я в принципі не бридлива людина. По-перше, це ж буде не класно, якщо вони скажуть туристам, що туди можна пірнати. Ви розумієте, що тоді буде відбуватися?! По-друге, там за такі стрибки штраф 500 євро.

Ви платили штраф?

- Нас не спіймали.