Дональд Трамп розповів Катерині Осадчій, за що любить Україну

У новому випуску програми «Світське життя» ведуча Катерина Осадча поспілкувалася з новообраним президентом США Дональдом Трампом.

Поділитися:

«Світське життя» познайомилося з майбутнім президентом США ще три роки тому, на конкурсі «Міс Всесвіт» у Москві.

Від моделі до першої леді США: стиль Меланії ТрампБагато років цей конкурс краси був головною пристрастю скандального мільярдера. У 2013 Дональд Трамп, в якості власника «Міс Всесвіт» завітав на фінал змагання до Росії та розповів чимало цікавого.

На запитання Катерини Осадчої, чи проводитиметься конкурс краси в Україні, Трамп відповів:

Я цього б дуже хотів і це цілком можливо. Мені дуже подобається Україна, в мене багато друзів з України.

Українські красуні не приховують свого ставлення до Трампа. Так харків’янка Діана Гаркуша, яка стала Другою Віце-міс Всесвіт 2014, дуже позитивно говорить про одіозного політика.

Він людина відкрита, хороша і дуже комунікабельна. Це дуже здивувало всіх конкурсанток. Дівчата попередньо почитали, що про нього пишуть у ЗМІ, тому гадали, який же він насправді.

Президент конкурсу «Міс Україна Всесвіт» Олександра Ніколаєнко та її чоловік-мільярдер Філ Раффін давно товаришують з Трампом та його дружиною. Однак навіть близькі стосунки не допомогли коронувати хоч українську красуню на світовому рівні.

Власник конкурсу звичайно звертає увагу на Україну, адже ми товаришуємо. Однак ніяких поблажок українським учасницям не було. Інакше за вісім років моєї роботи на конкурсі «Міс Україна Всесвіт» у нас би вже була корона, – каже Олександра Ніколаєнко.

Президент конкурсу «Міс Україна Всесвіт» також розповіла, що постійно спілкується з дружиною 45-го президента США Меланією Трамп. Сім’ї часто зустрічаються та вечеряють разом.

Читайте також: Образ Меланії Трамп у порівнянні зі стилем найелегантніших перших леді світу.