Дорофєєва і Дантес розповіли про свої стосунки на відстані

Молоде та відоме подружжя зізналися, як часті розлуки впливають на їхній шлюб

Поділитися:

Ти з Наталією Могилевською головні конкурентки на паркеті. Чи ти думала 10 років тому, коли, мабуть, ще в школі навчалася, а Наталія вже танцювала, що вже за 10 років будеш її конкуренткою? 

-Коли нас почали порівнювати, для мене це був мега-комплімент.

Поки ти танцювала, Володимир встиг з’їздити у відрядження у Корею, Японію. А як ти стежиш за тим, як Надя танцювала? Різниця у часі в 6 годин.

-Я дивився на офіційному каналі у Інтернеті, чекав, коли викладуть випуск. Це третя ночі, а прокидатися потрібно о сьомій ранку. Я ставив будильник. Головне було відписати: «Я подивився, все було круто, молодці». Була ще мама, яка у вайбері мені про все писала, хто що сказав, які оцінки поставили.

Ти привіз Наді велику кількість подарунків і таку кількість косметики, що вона засумнівалася, чи гарно виглядає взагалі. І це видно Володимиру.

-Це видно і я насправді зараз не дуже виглядаю. Справа в тому, що я дуже схудла. Бо танцюю з ранку до ночі, а ще концерти гурту і я не встигаю поїсти.

Більшість дівчат вважає це компліментом, коли кажуть, що ти схудла. 

-Дуже люблю, коли у дівчат є стегна та попи. 

Є секрет, як набрати вагу – завагітніти. Працюєте над цим?

-Постійно. Останній місяць особливо працюємо. Особливо я. 

-Всиновимо 15-річного, потім інститут і він поїде за рік. 

-Родина – це найголовніше, ми завжди про це пам'ятаємо. Та поки що ми ще просто не готові.

Зараз гурт «Время и Стекло» готується до сольного концерту. Надю, ти все одно прийшла на концерт Монатика. Бо погану оцінку потім поставить на «танцях»?

-Більше того - у нас в цей час з Женею Котом починався прогон, і ми сіли разом та вирішили, що не можемо пропустити це. Погана людина ніколи б не зібрала такий зал.