Дружина Олександра Онищенка приховує, де саме зараз живе з депутатом-втікачем

Гімнастка Анна Різатдінова зізналася, у яких країнах проживала за останній місяць

Поділитися:

Аню, не зважаючи на те, що тебе немає серед номінантів, сьогодні ти готувалася на церемонію, як ніхто, дотримувалася дрес-коду.

- Сукня була куплена, але не спеціально на цей захід. Далі моє турне подорожей не завершується, і буквально через кілька днів я лечу до Казахстану на майстер-клас, тому я одразу збираю валізу, в яку кладу 3-4 вбрання на усі випадки життя. Сукня на мені - Stella McCartney.

За останній рік в твоєму житті змінилося все докорінно: ти стала мамою, дружиною Олександра Онищенка. Де ви зараз живете, де проводиш більшу частину свого часу?

- В Україні, Італії, Іспанії, Франції – це я назвала місця, у яких була за останній місяць.

Всім відомо, що твій законний чоловік Олександр Онищенко не може приїжджати в Україну через те, що на нього тут заведена кримінальна справа. Де ви живете з чоловіком і сином? В якій країні ваша база?

- Не хочу відповідати на це запитання.

Чому?

- Тому що це особисте, де живе наша родина.

Ти дуже швидко повернулася у спортивну форму після народження сина. Судячи з твоїх соцмереж, секрет в тому, що ти тренуєшся з сином.

- Убиваю двох зайців, скажімо так. Мені не потрібно ходити до фітнес-залів, у багатьох матусь на це не вистачає ні можливостей, ні часу. А так вдома з сином можна робити вправи і на вулиці, і в квартирі. Це дуже цікаво і завжди із задоволенням. Я тренуюся так щодня, у мене в голові вже сформувалася певна група вправ для тіла, які справді працюють.