Джамала розповіла, звідки взяла ідею з деревом для номера на «Євробаченні»

Артистка є прихильницею стрічки «Аватар».

Поділитися:

Українська зірка, тренер «Голосу країни-7», переможниця «Євробачення-2016» Джамала представила у Києві документальний фільм про себе, йдеться у «Світському житті».

Стрічка відкриває багато таємниць про виконавицю. Виявляється, Джамала є прихильницею стрічки Джеймса Кемерона «Аватар». І дерево, яке росло на сцені під час виступу співачки на «Євробаченні», - це відсилка до стрічки «Аватар».

Сам символ дерева, він дуже могутній, щоб воно надихало, щоб у ньому були спогади, душі. Щоб воно було неймовірне, - прокоментувала зірка.

На прем'єру картини про Джамалу спеціально з Криму приїхала її мама. Співачка поділилася, що їй дещо ніяково від такої уваги.

Так, мені дуже приємно. Але, насправді, я цього трішки соромлюся. Мені здається, що я ще не така персона, щоб знімати про мене фільми. Я просто людина, яка любить свою справу, яка робить це від душі, - сказала артистка.

До слова, днями Джамала повернулася з Португалії, де знімала новий кліп. За словами співачки, у перервах між зніманнями вона з'їздила до Праги, де зустрілася з подругою дитинства.

У мене був один день, у який я поїхала з Лісабону до Праги. Я зустрілася зі своєю подругою дитинства, ми провели десь три години разом і потім я знову поїхала на знімання, - поділилася Джамала.

Нагадаємо, нещодавно Джамала побувала на презентації розкішних тюльпанів, які були названі на її честь.