Джамала зізналася, коли їй народжувати

Співачка планує стати мамою навесні

Поділитися:

Джамало, вітаю з майбутнім поповненням! Вся країна, нарешті, дочекалася, що  у тренерському кріслі тренер при надії.

-Минулого року була ведуча при надії, ти для мене такий приклад. Коли мене часто питають: «Як ти? Не хвилюєшся? Працюєш?» -  Я відповідаю: «Ви бачили Осадчу минулого року? Як вона працювала і робила програму «Світське життя»? І на сцені «Голосу». Для мене ти приклад. 

Я тобі  естафету передаю.

-Так-так. Я не приймаю цих: «О, чи ви не хочете піти у декрет?» Мені здається, що всі жінки, майже всі жінки в Україні, я так бачу, працюють до останнього, чому ні? Вагітність - це не хвороба.

Ти відчуваєш якусь опіку з боку колег тут, на «Голосі»?

-Відчуваю їхню увагу, і мені це дуже приємно. Хоча для мене дуже спокійно проходить вагітність, немає  такого: хочу апельсинів о 12 ночі. Можливо, у когось таке було, але, мені здається, що це інструмент маніпулювання чоловіками, в той момент, коли дійсно хочеш уваги. Чом би й ні? Я намагаюся плавати, робити йогу. Поїхала до Трускавця, ходила в парк, гуляла.

Як учасники на «Голосі» з твоєї команди  ставляться до твого стану?

-Я завжди займаюся зі своїми учасниками і показую їм основи. Це дихання, коли я показувала саме дихання, кажу: «Зараз дуже добре буде видно – повинен здійматися живіт». І вони посміхаються. Вони бачать, що я, незважаючи ні на що, хочу віддати їм максимум. Для мене це головне.

У квітні у нас прямі ефіри. Ти вже підрахувала, коли, з якого прямого ефіру ми будемо везти тебе  з павільйону до пологового будинку?

-Я думаю, що не дійде до прямих ефірів, думаю, що це станеться раніше. І на прямих,  сподіваюсь, все буде добре. Дай, Боже,  я вже буду мамою.

Хто буде – хлопчик, чи дівчинка?

-Можна, я не скажу? Нехай це буде сюрпризом.

Судячи з того як ти виглядаєш, то більшість жінок, хто були вагітні, розуміють, що в тебе буде хлопчик. Бо завжди,  коли жінки стають дуже красивими, це значить, що в них буде  хлопчик. Ти виглядаєш, як мама хлопчика.

-Дякую дуже!