Дзідзьо зізнався, на що витратив свій перший мільйон

«Я завжди не викладав гроші, а вкладав!»

Поділитися:

Михайло, не так давно ти вразив усіх виконанням Гімну на матчі «Україна – Литва», який проходив у Харкові. Від тебе – такого жартівливого, несерйозного та каламбурного виконавця – ніхто й не очікував такого проникливого виконання!

- Десь, у глибині душі, я такий і є – серйозний і патріотичний! Я так проникся цією ідею, що зараз маю записати Гімн у моєму виконанні разом із молодіжним симфонічним оркестром. Нам потрібні нові досягнення, і мені здається, що для них час прийшов!

Тобто, ти зараз стаєш на стежку конкуренції з Олександром Пономарьовим, адже майже на всіх радіостанціях опівночі лунає Гімн України у виконанні Олександра Пономарьова.

- Коли я вперше почув, як він співає Гімн, я встав на рівні ноги і сказав: «Слава Богу, нарешті!». Я подзвонив Олександрові і порадився з ним, як краще заспівати… Я дуже дякую йому за поради, і ніякої конкуренції між нами немає! Моє бажання: щоб кожен артист України знав напам’ять слова Гімну – всі три куплети.

Наталія Могилевська у свою чергу переспівала Гімн на свій манер – вигадала нові слова. Як ти ставишся до цього?

- Треба заспівати так, щоб сльози йшли, і гордість розпирала груди від того, що вже написано! А якщо потім щось буде не так – зберемося всі разом, і напишемо ще один!

Футбол – прибуткова справа в усьому світі. Ти нещодавно написав нову пісню «Я Міліонер», її прем’єра відбулася на нашому «Вечорі прем’єр». Звичайно, ти давно заробив свій мільйон гривень. Чи пам’ятаєш, що ти на нього купив?

- Зняв другий фільм – «DZIDZIO Перший Раз». Я великих покупок не робив, я завжди не викладав гроші, а вкладав! Я вважаю, що це правильно, бо зараз в Україні ще треба сіяти, а жати будемо пізніше!

 На «Вечорі прем’єр» ти виступав у костюмі, який був, м’яко кажучи, нелегким. Як витримав у цьому костюмі та ще й на підборах?

- Артист повинен перейти і Крим, і Рим, і мідні труби – тоді він буде справжнім!