Екс-солістка гурту «ВІА Гра» Міша Романова уперше зізналася, як ледве не втратила сина через операцію по збільшенню грудей

«Ця історія могла закінчитися трагічно!»

Поділитися:

Вітаю, екс-учасницю гурту «ВІА Гра» Мішу Романову! Два роки тому ти приголомшила своїх прихильників тим, що за півроку до закінчення контракту з продюсером  Костянтином Меладзе пішла з гурту. Виявилося, що причиною цьому була вагітність, згодом ти народила. Власне тепер до тебе такі запитання: хто чоловік, чи вийшла ти заміж і як пройшли твої останні два роки життя?

- Так, я пішла з гурту з причини вагітності. Я дуже довго мовчала на цю тему, тому що мені й досі болить…Ця історія взагалі могла закінчитися трагічно! Так сталося, що я наважилася на маммопластику у той час, коли ще працювала у гурті «ВІА Гра». Я прийшла до дуже відомого лікаря у дуже відому клініку. Як це заведено, мені зробили усі необхідні аналізи, аби впевнитися, що мене можна допустити до операції. Через кілька тижнів після операції я зрозуміла, що вагітна. Ти тільки-но уяви: мені зробили загальний наркоз на 16 тижні вагітності! У той момент у мене просто не вкладалося у голові, як це можливо! Звісно, я поїхала до клініки, і побачила лікаря, у якого тремтіли руки… А лікар-анестезіолог просто почав мене втішати і казати, що у цьому немає нічого страшного, і такі випадки бувають… І це одна з причин, чому я сьогодні вирішила розповісти цю історію! Я хочу попередити усіх жінок, які мають такі самі наміри, не довіряти лікарям на 100%, тому що ніхто не застрахований від їхньої халатності.

Зрештою, чи здорова дитина після цих трагічних пригод?

- На жаль,  у мене не було ніяких ознак вагітності… У той час ми дуже багато працювали з гуртом, багато літали, тому збої у жіночому організмі були звичним явищем… Але ж просто були аналізи, які, мабуть, не перевірили, або ж лікарі подумали: «Не втрачати ж нам 6000 євро перед Новим роком?!»… Слава Богу, що з моїм сином все добре, і мені просто пощастило!

Чи не було у тебе думки перервати вагітність після маммопластики? І чи не радили тобі лікарі з тої клініки краще так зробити, аніж потім мати якісь проблеми…

- Я б ніколи не перервала вагітність, тому що мій син – сенс мого життя! Слава Богу, що все обійшлося! У мене дуже гарний син Мартін, якого я скоро покажу!

Хто батько дитини? Чи підтримував він тебе під час цієї історії?

- Батько моєї дитини – молодий режисер, ім’я якого я не буду озвучувати, оскільки не знаю, як він до цього поставиться… Ми розійшлися, тому що ми з ним різні люди. У цій ситуації мене підтримували батьки, друзі, Макс Барських… Величезне «дякую» їм за це!

Під час нашого інтерв’ю ти відкрила дві свої таємниці – про народження дитину та про маммопластику. Збільшити груди - це була твоя ідея чи продюсерів?

- Це був чоловік, у якого я була дуже закохана… Я не знаю, що тоді у мене було в голові, але мені дуже хотілося сподобатися йому. Мабуть, було багато комплексів!

Зовсім нещодавно, після народження сина та виходу з декретної відпустки, ти розпочала сольну кар’єру. Твоїм продюсером став Макс Барських. Подейкують, що твій контракт з ним досить жорсткий, і у ньому навіть зафіксована твоя вага…

- Так, це була моя ініціатива. Я повинна важити не більше 53 кілограмів.

Тілом ти наразі задоволена…

- Тому що я багато над ним працюю. Це було дуже важко повернутися у свою звичайну вагу, а то ще й меншу!

Тобто, ти зараз важиш менше, ніж до пологів?

- Менше, ніж коли була учасницею гурту «ВІА Гра».