Екс-солістка гурту «ВіаГра» Санта Дімопулос зізналася, чи планує поновити співочу кар’єру

Співачка розповіла про свої амбіції!

Поділитися:

Санто, ти, як колишня учасниця гурту «ВІА Гра», напевно, стежиш, як розвивається доля цього гурту вже після тебе. Наразі вже черговий склад гурту…

- До свого сорому, я не слідкую за цим і нічого не можу тобі сказати… Дійсно, я навіть не знаю, хто зараз у складі цього гурту.

Немає такої співачки, яка б не виступала у гурті і не мала б амбіцій сольної співачки.

- Якраз амбіцій в мене немає. Я постійно співаю для себе та друзів, і дуже це люблю. Може, колись я буду співати для широкого кола глядачів, але наразі мені більш цікаво займатися бізнесом.

Зовсім нещодавно у вашого спільного сина з Андрієм Джеджулою був маленький ювілей. Йому виповнилося 10 років, які подарунки дарували батьки? Як святкували?

- Святкували добре та гучно. Я зі своїм чоловіком подарувала йому квадроцикл, який він дуже хотів, а батько подарував йому робота. Загалом, він просив, щоб йому дарували гроші. Дуже багато гостей і подарували йому гроші. Син завжди хоче мене чимось пригостити: коли ми сидимо в ресторані, то він каже: «Мамо, я хочу заплатити, бо я чоловік!». Він носить з собою гроші і пригощає мене.

В якому стилі був день народження? Чи були якісь сюрпризи, які його дуже здивували?

- Були. Він дуже любить автомобілі, літаки, потяги, любить цікаві експерименти – і все це було!