Євген Кошовий зізнався, чому не просуватиме доньку в шоу-бізнес

Варвара Кошова понад усе хоче стати відомою артисткою.

Поділитися:

Чому Тіна Кароль не взяла у свою команду доньку Євгена КошовогоДонька коміка Євгена Кошового Варвара змалку почала виступати на великій сцені. Спершу дівчинка взяла участь у шоу «Розсміши коміка», потім продемонструвала вокальні дані на «Голос. Діти 3», а нещодавно повеселила глядачів програми «Вечірній Квартал» разом зі своїм зірковим татом.

Євген Кошовий розповів у програмі «Світське життя», як готував доньку до виступів на великій сцені. За словами коміка, він не проти, щоб дівчинка «крутилася» в шоу-бізнесі.

Коли вона пішла на «Голос. Діти», я її образу попередив, що це дуже важка робота. Вона сиділа по 12 годин на репетиціях. Варя розуміла, що це важко. Проте якщо в людини є завзяття, то чому б не спробувати, – сказав Євген Кошовий.

Варвара Кошова, яка нещодавно зізналася, що її поєднує з Потапом, мріє стати артисткою, яка танцює, співає та грає на фортепіано. Тато юної співачки зауважив, що попри свої зв'язки у шоу-бізі, не хоче домовлятися за доньку.

Євген Кошовий вважає за потрібне, щоб його донька сама пройшла цей шлях.

Я не хочу, щоб вона почувалася мажором, у якого є зірковий батько, який всюди проштовхує, – зізнався шоумен.

Нагадаємо, Варвара Кошова після «сліпих прослуховувань» потрапила в команду Потапа. Проте на етапі «вокальних боїв» дівчинка покинула шоу.