Євгенія Власова зізналася, як «наколола» собі губи

Співачка розповіла про експерименти над зовнішністю

Поділитися:

Євгеніє, ви людина, яка не міняється останні років двадцять. Така, як колись була у «Території А», така залишилася і до сьогодні. Якщо дивитися ваші відео роботи, то знайти десять відмінностей неможливо. Ти навіть мені давала майстер-клас, як займатися фітнесом для обличчя. А як ти підтримуєш тіло в тонусі?

- Слухай-но, по-перше, мені всього лиш сорок! От коли буде п’ятдесят, спитай мене: «Як я це роблю?». Мені здається, це цілком природнім і нормальним – в сорок мати такий вигляд, як у мене, коли ти ведеш нормальний спосіб життя. Як я підтримую форму?... Я займаюсь йогою,  дихальними  практиками, біг люблю. Рух – це життя, і цим все сказано! Потрібно дупцю підіймати  з дивана, і не зважаючи ні на що, рухатися вперед!

Часто-густо на конкурсах краси дівчат «тюнінгують», чи дівчата самі вдаються до цих експериментів, аби бути красивішими та моднішими. На старті твоєї кар’єри чи, можливо, вже трошки пізніше продюсери, колишній чоловік чи друзі щось радили тобі змінити?

-  Я така боягузка у цьому плані. Мені взагалі здається, що лягати під ніж можна тільки за крайньої  потреби, боже збав! Це такі сміливі дівчата. Колись батько моєї доньки говорив мені неприємні речі про мої груди. Хоча все  - слава богу. Так, вони, звісно, не тих габаритів. Але у цьому випадку, я не збиралася нічого в собі змінювати. Мені подобається, як у тебе, припухла верхня губа, у мене такої нема. Я колись наколола верхню губу гілауроновою кислотою. Вона потім розсмокталася… Але це було негарно. Я думала: «Ось нарешті, я буду насолоджуватися, користуватися блисками для губ, без контурних олівців»… Я таке собі малювала, чесно кажучи, зараз дивлюся на ці зйомки, мені трохи моторошно…

Коли твій колишній чоловік, Дмитро Костюк, колишній продюсер гурту «ВІА Гра» (напевно, там він надивився на пишногрудих красунь), приходив додому і розповідав, що тобі треба збільшити груди, яке було відчуття?

- Колосальний тиск. Мене як жінку, звісно, це вбивало всередині! Він не казав, щоб я їх збільшила. Він просто констатував факт, що вони в мене невеликі, і все. Я зрозуміла, що моєму чоловікові щось в мені не подобається, але нічого. Я людина принципова, принципова жінка – не подобається, шукай собі іншу, нічого я собі різати не збираюся! Ми просто вже були близькі до розлучення, але не до скальпеля.