Фіналіст «Голосу країни-9» Андрій Хайат зізнався, ким працював до участі у вокальному шоу

"Зараз я розумію: тільки музика!"

Поділитися:

Андрію, у «Голосі країни» ти запам’ятався всім не тільки своєю оригінальною манерою співу, а ще й своїм оригінальним стилем. Мало хто знає, що до участі у «Голосі країни» ти був стилістом.

- Я якось так відчував, що не можу вдягати одяг, який одягають усі. Для мене було легше щось придумати та дати це зробити своїй швачці. Потім так сталося, що мене запросили як асистента, а потім вже як стиліста працювати у продакшені реклам та кліпів. Зараз я розумію: тільки музика! На стиль не вистачає часу, і якщо я когось одягаю зараз, то тільки себе!

Фарбувати волосся у білий колір – ти теж сам собі придумав?

- Я нестабільний за емоційним станом. Я можу прокинутися і сказати: «Поголю все або пофарбую!». Але зараз у мене такий період, що мені хочеться більше спокійного життя, і тому, я думаю, буду трошки вже відходити від цього вже!

Цього року ти брав участь не тільки у «Голої країни», а ще й у Національному відборі на «Євробачення». Перед конкурсом стався прикрий інцидент: тебе побили просто на вулиці. І сталося це через твій зовнішній вигляд.

- Я їхав на свій «квартирник» спілкуватися з фанатами. Просто стоїть собі хлопець з білим волоссям у навушниках – сам факт, що хлопець пофарбував волосся, можливо, для наших людей не зовсім прийнятний. Декілька разів «вмазали», і я як хлопець теж дав здачі. Це звичайні речі для мене!

На «Голосі країни» ти посів третє місце. Як переживали цю поразку з Тіною Кароль?

- Тіна сказала мені: «На все є воля Божа!». Вона мені зранку, після ефіру, надіслала серденько і такий текст: «Я завжди з тобою. Я завжди буду тебе підтримувати!». Зараз я закінчу свій альбом, і буду з нею радитися, тому що мені дуже важливо почути її відгук. Буду готуватися вже до сольного великого плавання!