Головний актор «Скаженого весілля» Джиммі Воха-Воха зізнався, як українські дівчата залицяються до нього

"Я дуже радий, що мені вдалося закохати в свого героя так багато дівчат!"

Поділитися:

Джиммі, вітаю зірку фільму «Скажене весілля». Ця стрічка з успіхом пройшла в українському прокаті, її подивилося багато глядачів. Чи відчув ти вже всеукраїнську славу? Як тебе зустрічали в Борисполі? Можливо, прикордонники впізнавали?

- На паспортному контролі прикордонники взяли мій паспорт, придивилися так, ніби – «десь ми тебе бачили…, добре, проходь!» Сьогодні ж я гуляв Києвом, був у соборі, їздив метром, трамваєм і так, дійсно, було багато людей, котрі мене впізнали! Були й такі, хто дуже хотів сфотографуватися і це було прикольно, ми наробили багато селфі!

На відміну від стрічки «Скажене весілля», де в тебе є і дівчина, і потім вже дружина, в реальному житті – твоє серце вільне, в тебе навіть немає дівчини. Чи українські дівчата не залицялися до тебе? Ти ж тепер українська зірка!

- Я отримав багато милих повідомлень в соцмережах, я дуже радий, що мені вдалося закохати в свого героя так багато дівчат! Я люблю Україну!

Зовсім нещодавно в тебе був день народження. Якою була вечірка? Чи вітали тебе вже українські прихильники?

- Я не влаштував гучної вечірки, якщо чесно. Але я був дуже радий, коли отримав від українок відео, у яких вони співали українською та англійською мовами "Happy birthday!" Вони надіслали мені це відео в Instagram, я так їм вдячний!