Гуморист Олександр Пікалов зізнався, як Президент України прокоментував йому скандал, пов'язаний з виступом хору ім. Верьовки у «Квартал-95»

«Це просто жарти, тому треба сприймати це якось легше!»

Поділитися:

Олександре, тільки або людина з гумором, або дуже смілива людина могла прийти на презентацію фанатського одягу  ФК «Шахтар» у футболці ФК «Динамо».

- У мене вийшло - живий і здоровий!

Ваші друзі-футболісти дають вам квитки на футбольні матчі, а потім просять квитки на «Квартал-95»?

- Ні, на їх «гумористичне» шоу я купую квитки сам! Інколи буває таке, що їхнє шоу смішніше за наше!

Чи вболіваєте ви за збірну? Чи, можливо, літаєте зі збірною на виїзні матчі?

- Треба вболівати! Якщо матч близенько – я завжди на стадіоні, а коли летіти треба – я нічого не бачу, бо «лікуюся» під час польоту.

І тоді ні польоту, ні матчу не пам’ятаєте...

- Я навіть не пам’ятаю, де матч той був!

Чи тримає Володимир Зеленський з вами зв'язок з приводу тих скандалів, у які потрапляє «Квартал-95», наприклад, скажімо, з хором ім. Верьовки. Хтось назвав цей виступ «танцями на костях». Чи списувалися ви з Президентом України з приводу цього скандалу?

- Я написав йому: «Ну що?», він відповів: «Отож!». Це просто жарти, тому треба сприймати це якось легше! Мені здається, що якщо б Володимир Зеленський не був би зараз Президентом, то цей номер «зайшов би», і не було б ніяких зауважень.

Чи пишете ви зараз свої жарти через призму того, що Володимир Зеленський – Президент, і у жартах вбачають ставлення Президента  до тих людей, про яких ви жартуєте?

- Це проблеми цих людей, але після цього випадку, мабуть, будемо робити так, аби нікому не зашкодити. «Накинулися на хор ім. Верьовки!» – вони співають гарно, а що після нашого номеру вони почали погано співати чи що?!