«Холостяк» Іраклі Макацарія зніметься в кіно у ролі грузинського нареченого

Красунчик, який зараз офіційно самотній, готується знімати в Ураїні стрічку про кохання

Поділитися:

Іраклі Макацарія завітав на відкриття Одеського міжнародного кінофестивалю.  

Іраклі,  не дивно вас зустріти в Одесі, тому що ви не тільки учасник одного з сезонів шоу «Холостяк», ви ще й кінопродюсер. Ви продюсували індійсько-українсько-грузинську стрічку. Зараз чим займаєтеся? 

– Для мене приорітет зробити Україну таким місцем, щоб індуси приїжджали та знімали кіно тут,  тому що це чудова країна і є що показати, як ви розумієте. Індуси знімають більше 2500 стрічок на рік, це багато, і це може зробити Україну популярною. Тому моя ціль – у найближчій рік ще зняти кілька проектів тут. 

Ви часто буваєте в Україні?

– Так. Мене не було 3 місяці через проект «Танці з зірками», але зараз повернувся на Одеський кінофестиваль. Ми плануємо стрічку «Наречений з Грузії» знімати частину в Україні, частину у Грузії.

А ви самі знімаєтеся у кіно, яке самі й знімаєте?

– Поки що не знімався, але у «Нареченому з Грузії» буду грати головну роль. Це буде мій дебют. 

Тобто, ви, як продюсер, придумали знімати кіно про нареченого, який приїжджає шукати собі наречену з Грузії в Україну. Все як про вас.

– Це все ж таки не документальний фільм. Головний герой відрізняється від мене.  Можна, звісно,  знайти схожість, але  я спробую зіграти саме того героя, якого вигадали наші сценаристи.

На нашому каналі «1+1» скоро стартують  «Танці з зірками». Ви брали участь у грузинських «Танцях». На жаль, не перемогли. Але досвід  танців отримали величезний.

– Це було дуже складно, але це для мене було задоволення, бо я дуже люблю танці і не  хотів пропустити таку нагоду. Я також станцював український гопак. Це було дуже складно. Думаю, що глядачам сподобалося.

 Як вчилися танцювати гопак? Адже найважчі елементи  часто не вдаються навіть професіоналам.

 – Нас вчили хореографи з України, а головний хореограф взагалі з Одеси. Дмитро Дикусар.