«Хотілося деякі частини тіла скуштувати»: Володимир Остапчук про торт у вигляді секс-символа України, який створили в шоу "Король десертів"

Телеведучий зізнався, чим спокушався на проекті

Поділитися:

Володимире, в Україні існують мало чоловіків, які можуть вбратися у червоні штани. Знаю двох: Олег Скрипка і ти. Ти взагалі у якому районі Києва живеш? Чи можеш так біля будинку свого вийти?

- Район називається Виноградар. Там, справді, ввечері не можна так ходити, тому в мене підземний паркінг і я акуратно там ходжу. Я взагалі з містечка Умань, тому в мене таке сурове було дитинство. Якщо ти, наприклад, почнеш якусь пісню з репертуару шансон, то я її продовжу, бо таке в мене було дитинство. Мені подобається колір штанів, бо це красиво і яскраво! І ти у червоному.

Я дівчина…

- Ну я у дружини взяв штани, бо схуд до її розмірів.

Можна привітати тебе з прем’єрою шоу «Король десертів». Як тобі вдалося не набрати зайву вагу протягом цих зйомок?

- Іноді я відчував себе, ніби прийняв обітницю безшлюбності і пішов на вулицю Червоних ліхтарів, де усюди спокуса. Кожного знімального дня кондитери робили десь шістдесят кілограмів солодощів. Однак я  за місяць схуд на вісім кілограмів. В мене була спеціальна дієта. Я просто вирішив, що маю виглядати добре, і для мене це був виклик. В мене було прописане спеціальне меню на 2200 калорій і було п’ятиразове харчування. Я, мабуть, єдина людина, яка за місяць зйомок ні одного разу не доторкнулася до солодкого.

Але щось хотілося скуштувати?

- Мені дуже хотілося скуштувати французький весільний торт «Крокембуш». Він виглядав просто нереально смачно. У мене брат живе у Франції, і коли ми приїжджали до нього на весілля, то там також був цей торт. А інший торт - у вигляді дуже спокусливої зірки українського шоу-бізнеса. Я не можу зараз сказати, хто це. Але це така зваблива жінка в повний зріст – 65 кілограмів суцільного крему і солодощів. Хотілося деякі частини тіла скуштувати.

Які?

- Волосся і ноги.

Ти сам вмієш готувати десерти. Для доньки робиш панкейки.

- Так, роблю і суфле, і фондани навчився. Наступний на черзі – еклер. Виявляється, це не так складно й зробити.  І один з суддів нашого проекту, француз, вчив мене три дні, як правильно вирахувати кількість крему.

І ти все готуєш, і не куштуєш?

- Я готую, трошки куштую. А взагалі виявляю, чи смачно, чи ні, по обличчю своїх дітей та дружини.