Євген Кошовий розповів про своє вінчання в Чорногорії

Таким чином актор з дружиною відсвяткували 10-річчя шлюбу

Поділитися:

Євгене, у серіалі «Слуга народу» ти граєш міністра МЗС. Чи була якась реакція від чинного міністра Павла Клімкіна? Чи знайомі ви?

-Ми не знайомі, але якщо він дивиться серіал, то, може щось знайде звідти. 

А що б ти порадив зі своєї кіношної практики? 

Міністр МЗС у серіалі організував саміт «Україна – світ», все. Ми можемо дивувати безкінечно.

Нещодавно твоїй доньці Серафимі виповнилося три роки. Твоя старша донька відома багатьом українцям, вона справжня зірка: і співає, і жартує. Чим дивує молодша?

-Це Варвара, примножена на три. Я зізнаюся, Серафимо, будеш дивитися - буде тобі соромно. Вона б’є Варвару, нічого не боїться. Лаєш, кричиш, питаєш: «Навіщо ти це робиш?» А вона відбігає та сміється. Ось зараз пішла у дитячий садочок, має там друга і вони разом там перевертають весь дитячий садочок. 

Батьки не сварять? 

-Від дружини отримую наганяй за те, що занадто пещу своїх доньок. 

Цього року виповнилося 10 років вашому шлюбу. І ви цю річницю відсвяткували вінчанням у Чорногорії. Як це було?

-Ми поїхали відпочивати у Чорногорію з мамами, з дітьми. Прилетів Вовка, ще наші друзі з Києва. Обвінчалися у маленькій церкві Святої Трійці, на березі Адріатичного моря. Дуже красиво, але дуже спекотно було +30-35, були всі мокрі. Бідний Юзік, у нього сорочка була вся мокра.

Якщо «кварталівці» прилетіли, то це вже не маленьке коло.

-Сиділи, розмовляли про життя, згадували про події, що сталися за ці 10 років, роздивлялися фото з весілля. Ось тоді було, звісно! 120 гостей ,зірки були, друзі були, усі були.