Ірина Блохіна чекає на народження другої доньки

Спортсменка при надії розповіла, як її старша донька Жаклін готується до появи сестри

Поділитися:

Як правило, мами з першою дитиною купують все. З другою дитиною вже все легше: розумієш, що і ваги вже не такі потрібні та й ванночка тільки на два тижні, можна і без неї обійтися, і так багато чого.

- Жаклін вже підготувала, чим вона буде ділитися, що вона передає – і це найголовніший момент. Тут не мама, тут Жаклін все готує.  Вона вже з мамою займається тренуваннями, говорить: «Мені це знадобиться», а я кажу: «Добре». Вона робить і віджимання, і у планці стоїть, каже: «Мені знадобляться сили для малюка».

Чи зберігаєте ви дитячі реліквії: перше вбрання, першу шапочку?

- В мене є коробочка - перший рік її життя: у чому ми її забрали з лікарні,  перші шкарпеточки, перші рукавички, перша сукня на День народження - такі милі дрібниці.  Ще я веду щоденник з першого дня її народження і почала вести його ще до пологів: де ми літаємо, де мама на тренуванні. Ми завжди знімаємо все, щоб дитина знала, що на неї чекають.

Жаклін зараз вже три рочки. Вона вже усвідомлює, що їй подобається чи ні? Чи модниця вона вже? В кого гардероб більший – у Жаклін чи в тебе?

- Думаю, у Жаклін. Але мамині підбори, туфлі, кросівки – їй все подобається, і вона хоче як у мами. Ось днями ми вийшли з дому і вона каже: «Мама, все пасує, крім сумочки рожевої!». А в неї все було темно-синє і біле.