Ірина Федишин зізналася, в якому конкурсі краси перемогла

Виявляється, співачка має у власному арсеналі корону

Поділитися:

Ірино, вітаю на батьківщині. Зовсім нещодавно повернулася до Львова з далекої Індії, де мандрували разом з чоловіком і відпочивали. Що найбільше вразило?

- Індійці ходять в національних костюмах, дуже багато хто в сарі. Жінки носять на голові підноси. Вони там носять фрукти й овочі. Тобто, те, що бачиш в кіно, те й там є в реальному житті.  Бачила навіть,  як корова  прогулювалась містом і щось шукала на асфальті. Я подумала, що, напевно, якісь шкірки від бананів. Ми вийшли на ринок, то куди не глянеш - всюди люди. І, безумовно, дуже велика цікавість до блондинок: всі просили зробити селфі. Трішки шокує те, як та в яких умовах живуть люди. Ця антисанітарія. Часто їжу готують  на вулиці, тому я жартую, що в нас в Індії з чоловіком були розвантажувальні дні.

Власне, індійська кухня не припала до вподоби, через те, що там все дуже по-простому.

-  Нас завели в індійський ресторан. Нам сказали, що це дуже відомий ресторан, і ми попередньо зарезервували столик. Познайомилися із керівництвом, яке казало про мене: «О, це суперзірка з України». Там нас пригостили  тхалі. Страва подається на підносі, у центрі якого - рис, а збоку салат, спеції... Кажуть: "Пригощайтеся!".  До цієї страви принесли ще якісь пампушки, які розділяли надвоє руками. 

Що привезли в подарунок з Індії синам, собі?

- Дуже смачне манго.

Ви його привезли аж з Індії?

- Так, ми, все ж таки, довезли це манго – цілих три ящики! Навіть поділилися з родичами. Чоловік придбав ще солодощі. Як на диво, вони теж гоструваті. Тому солодощами пригощаємо всіх друзів.

Сьогодні ми зустрілися на конкурсі "Міс Львів". Чи ви, Ірино, колись брали участь у конкурсах краси?

- Був у мене такий досвід. І, до речі, дуже успішний. Колись я перемогла на "Міс школа".