Італійська співачка Ін-Грід заспівала в Одеському оперному театрі (ВІДЕО)

"Я, дійсно, часто-густо буваю в Одесі"

Поділитися:

Інгрід, раді зустрічі в Одесі! Ти виступала тут безліч разів. Чи є улюблені місця, які ти обов’язково відвідуєш, коли приїздиш?

- Перш за все, мої тобі компліменти – ти прекрасна, як завжди! Скільки ми вже знайомі!? Напевно стільки, скільки існує ця програма! Років з п'ятнадцять! Я, дійсно, часто-густо буваю в Одесі, і сьогодні ми зустрілися саме в моєму улюбленому місці – оперному театрі! Тільки погляньте, як тут розкішно – скільки золота, зелені – це мої улюблені кольори!

Одеса відома своєю особливою кухнею! У тебе є улюблені одеські спеціалітети?

- Найголовніше для мене в Україні – це перші страви, будь-які види супу - солянка, борщ!

Під час нашої останньої зустрічі на новорічному карнавалі «Світського життя» ми разом з Олегом Скрипкою вчили тебе готувати українські вареники! Чи ліпила ти їх відтоді хоч раз?   

- На жаль, ні! Для цього мені потрібен чоловік, а я досі живу з мамою! Ця страва виявилася занадто складною для мене! Я можу готувати тільки пасту!

Сьогодні ти виступаєш на спортивній премії! Як ти підтримуєш себе в формі, яким спортом займаєшся? 

- За останні п'ятнадцять років я набрала з десяток кіло! Але хто їх рахує?! Головне, що я щаслива! Я обожнюю попоїсти! Я італійка! Я їм пасту двічі, а то й тричі на день! Навіть на сніданок, уявляєте?! На жаль, я не можу похизуватися ніякими спортивними здобутками. Єдині вправи, які я роблю, -  для голосу, щодня вдома я треную зв’язки!

Тобі потрібно співати в опері!

- Сьогодні мій вечір! 

Зовісм нещодавно у тебе був день народження. Як відсвяткувала?

- Моє ідеальне свято – на пляжі, з келихом вина! Може, і з пляшкою… Цього року обрала для свята Апулію! Це  най-найпівденніша частина Італії, на самому півдні підбору!

Наші вітання! 

- Дуже дякую! 

У тебе дуже гарна вимова!

- До побачення!