Ivan NAVI зізнався, як саме втік з-під вінця

Співак зізнався, чи наразі вільне його серце

Поділитися:

Іване, ви, попри будь-який дрес-код, залишаєтеся вірним своєму стилеві. Обов’язково – у кашкеті. Що ви приховуєте - щось не так із волоссям чи зачіскою?

- Це якраз на всі випадки життя: не встиг голову помити чи не встиг зачесатися - кепка завжди рятує. Насправді, це такий вже імідж. Коли я знімаю з себе кепку, то відчуваю себе, немов голим.

Скільки вже кепок у колекції?

- Наразі двадцять, але ця колекція постійно поповнюється.

У цьому місці відбувається багато весіль. У сюжеті «Світського життя» ви розповіли про те, що були заручені. Хто втік з-під вінця – ви чи майбутня наречена?

- Я! Мені тоді було двадцять два роки, і я любив цю людину, і хотів пов’язати із нею своє життя. Та сталися певні обставини: почали влазити у наші стосунки батьки. А вона була дуже близька до своїх батьків, і, на жаль, на той час не могла відстояти свою думку. Хай вона буде щаслива, тому що колись для мене вона була дорогою людиною. Дай Бог їй здоров’я, щастя, багато дітей і справжньої родини, бо якщо вона не знайшла її зі мною, нехай знайде з кимось іншим. Мене чекає щось інше.

Чи зараз у вас є дівчина?

- Я в пошуках. Мені дівчата дуже цікаві, і я не стою на місці.

Зовсім скоро ви вирушаєте у всеукраїнський тур. Потрібно не тільки підготувати програму, а ще й фізично бути готовим до цього. Кожний день – нове місто, співаєте наживо. Яким чином ви до цього готуєтеся?

- Наскільки ви вже знаєте, я займаюся боксом і ще плаванням. Плавання дуже гарно впливає на дихальну систему, і так, як я люблю багато рухатися на сцені, відповідно потрібно багато енергії. Я своїм шанувальникам завжди говорю: «Давайте мені більше емоцій, давайте більше енергії!». Ця енергія накопичується в мені, і я на іншому концерті краще виступаю. А вже потім я приїжджаю до Львова, і їду відпочивати у Карпати.

Тобто, після туру у вас вже є план - їхати відпочивати.

- Кожен день мої знайомі запрошують посидіти до клубу, але це просто не моє. Я люблю тишу та спокій. А коли хороша погода, то обожнюю перебувати біля річки.