Катерина Кухар озвучила імена учасників проекту «Танці з зірками», які стали для неї відкриттям та розчаруванням

Суддя запевнила, що буває різна...

Поділитися:

Катерино, можемо привітати вас зі стартом нового сезону «Танці з зірками». Хто для вас став відкриттям сезону, а хто, навпаки, розчаруванням?

- Цього сезону для мене відкриттям став Павло Вишняков. А від Злати Огнєвіч очікувала більшого, тому що знаю, що вона займається балетом. Мені хотілося побачити від неї піруетів, фуете, турлянів.

Чи чули ви, що зірки ображаються чи засмучуються через ваші коментарі?

- Чесно скажу, що чула про таке від знайомих. «Вона була доброю коброю!». Тому, учасники, взяли себе в руки, пішли до зали і «батаман тандю»

Минулого сезону ви розповідали, що після першого ефіру «Танців з зірками»  ви прийшли додому і довго не могли заснути, тому що розуміли, що вам довелося критикувати учасників, і вони тепер засмучені через вас. Зараз вже загартувалися?

- Ні, мені їх не шкода. Ті люди, які зі мною близько спілкуються, розуміють, яка я насправді. Але, коли до мене приходять на спектаклі «Кармен», «Маргарита» говорять: «Ти сьогодні була зовсім інша!». І я можу бути іншою.

Перед стартом сезону проекту «Танці з зірками» ви цілий місяць провели в Америці: і працювали, і відпочивали. Ви у чудовій формі! Як вдалося не набрати зайвих кілограмів?

- Я два тижні давала майстер-класи з дев’ятої ранку і до шостої вечора.  Діти  забирають багато енергії. Я коли танцюю, то витрачаю менше енергії, ніж коли я треную дітей. Потім у нас впродовж двох тижнів був божевільний графік у Лос-Анджелесі: і Діснейленд, і Голлівуд, і Беверлі-Гіллз, і Малібу, і«Universal Studios». Я не могла там набрати зайві кілограми, тому що в мене були божевільні емоції і постійний адреналін.

Син затягав вас усюди.

- Так. І ще я відвідала Родео-драйв. Коли я йшла цією вулицею в ексклюзивному одязі від українських дизайнерів, багато жінок робили мені компліменти і запитували, звідки такий чудовий образ. Я з гордістю відповідала: «Це з України!»