Катерина Осадча показала латиноамериканському секс-символу Maluma кліп Насті Каменських. Реакція зірки

"Ми ще з нею незнайомі"

Поділитися:

Дуже приємно познайомитися з вами! Прага – дванадцяте місто у вашому світовому турі, і далі концерти розписані аж до листопада! Як ви відновлюєтеся після шоу, звідки берете енергію для щоденних виступів?

- Я насолоджуюсь життям – ось у чому вся сіль! Звісно, я стараюся знайти час на відпочинок, насолодитися кожним містом, де виступаю. От вчора я прогулявся Прагою та мав чудову нагоду пересвідчитися, яке це прекрасне місто! Ви маєте рацію, у мене шалений графік, але я роблю все це для моїх фанатів – вони заслуговують на найкраще!

Зовсім скоро ви виступите у Києві. Що ви знаєте про Україну, чи маєте вже якісь плани – що відвідати, де прогулятися? На що очікуєте від цієї поїздки?

- Скажу дуже-дуже відверто – усі тільки й говорять про дівчат і жінок в Україні! Звичайно, я хочу прогулятися визначними місцями Києва, але я з захопленням чекаю можливості побачити  – які ж вони – українські дівчата…

У Києві у вас на розігріві виступатиме українська співачка Настя Каменських...

- Так-так, я чув. Але ми ще незнайомі, я ніколи не бачив її.

Вона, дійсно, дуже популярна в Україні, зараз намагається побудувати кар’єру в Латинській Америці. Хочете подивитися відео на її іспаномовний хіт?

- О, так. Покажіть мені!

Добре, що ви розумієте, про що вона співає…

-  Вау! Вона гарно співає іспанською!

Вона вивчила її за три місяці!

- За три місяці? Що ж, тепер я маю вивчити українську! Будь-ласка, дайте мені хтось кілька уроків!

У вас мільйони шанувальниць по всьому світу, дівчата просто шаленіють від вас! Які найбільш неочікувані сюрпризи чи подарунки робили для вас фанатки?

- О, це дуже кумедно! Кілька днів тому у мене був концерт у Лісабоні, там була дуже крута сцена – по центру арени, тобто, я виступав прямо посеред натовпу. І дівчата жбурляли в мене білизною – бра, трусики. І я такий думаю: «Боже мій, що я маю з усім цим робити? Забрати додому чи лишити на сцені?!»… Я був розгублений! Але це було щось особливе!

Вам усього двадцять п’ять років, а ви вже встигли попрацювати і з Рікі Мартіном, і з Шакірою. Ваш останній гучний дует – із Мадонною. Якось ми зустрічалися на інтерв’ю – у ній, звичайно, відчувається неймовірна сила! Як ви готувалися до цієї співпраці, чи не було боязко співпрацювати з такою легендою?

- Усі знають, що Мадонна – королева поп-музики! А для мене велика честь бути частиною її музичного проекту. Щодня я вчився у неї, вона давала багато корисних порад! Я люблю її! Вона більше ніж партнерка, вона моя подруга! Я щиро ціную її настанови та ставлення до мене.

Ви великий фанат футболу, в одному з ваших кліпів знімався Рональдінью, саме ви співали гімн Чемпіонату світу торік. За які з європейських команд ви вболіваєте?

- Я люблю Барселону, тому що там грає Ліонель Мессі, він мій друг. Коли ми зустрілися в мене на концерті в Барселоні, ми так добре провели час разом! Він дуже скромна людина. Я величезний фанат Мессі!

А ще я бачу, ви великий фанат ювелірної справи! Вам можуть позаздрити дівчата – так багато діамантів на ваших руках!

- Дівчата, це все для вас! Не хвилюйтесь, я ще не одружений!

Було дуже приємно познайомитися. Передайте вітання українським шанувальникам!

-  Це Maluma, і я вже не можу дочекатися нашої зустрічі в Україні! Дякую за вашу любов і підтримку! Обожнюю вас!