Катерина Осадча покаже своє інтерв'ю з Дональдом Трампом 

У новому випуску програми «Світське життя» під пильний погляд Катерини Осадчої потрапить новообраний президент США Дональд Трамп.

Поділитися:

Меланія Трамп VS перші леді світу: Андре Тан порівняв стиль видатних жінокУ новому випуску програми «Світське життя», який вийде в ефір сьогодні, 12 листопада, о 23:15, під пильний погляд Катерини Осадчої потрапить новообраний президент США Дональд Трамп.

Перемога на виборах одіозного та скандального мільярдера, телезірки та поціновувача жіночої краси, стала сенсацією та несподіванкою для усього світу. 

«Світське життя» познайомилося з майбутнім президентом США ще три роки тому, на конкурсі «Міс Всесвіт» у Москві. Багато років цей конкурс краси був головною слабкістю скандального мільярдера. У 2013 Дональд Трамп, в якості власника «Міс Всесвіт» завітав на фінал змагання до Росії та розповів чимало цікавого.

Насамперед, майбутній президент зізнався у симпатіях до України та українських жінок. Бо з ними він добре знайомий.

Компанію мільярдеру склала колишня одеситка та тоді ще президент конкурсу «Міс Україна Всесвіт» Олександра Ніколаєнко. Вона разом з чоловіком-мільярдером Філом Раффіном позувала на червоній доріжчі поруч з Трампом. Філ багато років є бізнес-партнером Трампа, тому подружжя товаришують.

В інтерв'ю для програми «Світське життя» подруга Дональда Трампа Олександра Ніколаєнко-Раффін розповість, як приймає вдома мільярдера з його дружиною – колишньою югославською моделлю МеланієюВід моделі до першої леді США: стиль Меланії Трамп, та пояснить, чому, незважаючи на дружні стосунки, ще жодна українка не стала «Міс Всесвіт».

Порахує «Світське життя» також і усіх дітей, онуків та дружин одіозного політика. Окрім нинішньої першої леді Меланії, яка молодша за нього на 24 роки, Трамп ще двічі офіційно був одружений.

Також «Світське життя» поспілкується з колишньою дружиною Трампа Іванною, яка, отримавши після розлучення з Дональдом величезні статки, насолоджується життям.

Яких жінок любить, скільки грошей витрачає на свої забаганки та що дозволяє своїй нінишній дружині  Дональд Трамп? 

Не пропустіть світський портрет нового, 45-го президента США. Тільки у програмі «Світське життя» у суботу о 23:15 на 1+1.