Катерина Осадча та Юрій Горбунов: "Нашому Данилові сьогодні місяць"

Катерина Осадча та Юрій Горбунов святкують перший день народження молодшого сина

Зіркове подружжя святкує сьогодні перший день народження молодшого сина.

Поділитися:

Телеведуча програми "Світське життя" Катерина Осадча втретє стала мамою 19 серпня. Тато малюка, Юрій Горбунов, телеведучий програми "Танці з зірками" був присутній на пологах та дуже зворушливо розповідав про свої переживання після народження другого сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЮрій Горбунов розповів про батьківство у 51, партнерські пологи та за кого вболіває на «Танцях з зірками»

Горбунов син фото

Я вважаю, що кожен чоловік повинен бути присутнім на пологах. Зумів зробити дитину – вмій і прийняти. Але до цього процесу треба бути готовим, я ходив на лекції, читав книжки. Коли ти все знаєш і готовий, то це уривки загального щастя, яке до тебе приходить з народженням дитини. Єдиний недолік партнерських пологів – після них ти жінці все прощаєш, коли згадуєш, через що вона пройшла.

У подружжя двоє спільних дітей. Старшому Іванові вже 4 роки. 

Горбунов сини

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖКатя Осадча у студії шоу «Твій день»: про форму після пологів та сімейні стосунки, а також про новий ефірний час «Світського життя»

Сьогодні зіркова пара святкує перший місяць життя малюка. З нагоди першого ювілею подружжя поділилося зворушливими сімейними світлинами. 

Юрій Горбунов та Катерина Осадча спочатку не афішували ім'я новонародженого. Лише нещодавно стало відомо, що хлопчика назвали Данилом. Щасливий тато постійно ділиться сімейними фото. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЗакривати смайликами обличчя дітей чи взагалі не публікувати: чому Юрій Горбунов та Катерина Осадча вирішили не показувати обличчя своїх дітей

Горбунов син

Ось що говорить про свій вік та досвід батьківства 51-річний Юрій Горбунов:

Я це роблю в кайф. Сьогодні вночі ми прокидалися разів 6, звісно, втомлені, але дуже щасливі. Я не дивлюся на свій вік, за внутрішніми відчуттями мені 21, лише знань зараз більше. У дорослому батьківстві більше свідомості та внутрішньої дисципліни.

Дивіться перший прямий ефір Катерини Осадчої після народження третьої дитини: