«Кінокоханка Зеленського» Надія Дорофєєва відповіла, чи підтримає шоумена на виборах: «Кенти - кентами, а продукти - продуктами»

Співачка зізналася, як відреагувала на висунення Зеленського у Президенти

Поділитися:

Надю, сьогодні ми з тобою зустрілися на українському тижні моди, але вже за кілька тижнів ти відправляєшся на тиждень моди до Нью-Йорку. Як готуєшся? Скільки валіз одягу береш із собою?

- Цього разу зі мною вперше поїде мій чоловік Володимир. Минулого року в мене було дві валізи, а цього року, сподіваюся, що буде лише одна. Вова, до речі, допомагає мені пакувати валізи, тому що він робить це ідеально. Вова дивився спеціальні відеоролики, де розповідають про те, як правильно пакувати речі. Коли в мене дуже відповідальна відпустка, то він мені допомагає.

Взимку ви встигли відпочити у Дубаї, але в перший день відпустки ти захворіла…

- В мене була температура 38.5 градусів, і вона трималася три дні. На третій день я все ж таки вирішила поїхати до лікаря… Але ми не зробили страховку. Я хочу сказати всім, що ви обов’язково повинні її робити! Ми заплатили за консультацію та аналіз крові 500 доларів! Коли ми потім пішли на шопінг, то Вові купували речі, а я казала, що я вже все собі купила.

З успіхом в прокаті пройшов фільм «Я ТИ ВІН ВОНА», де ти зіграла коханку Володимир Зеленського. Зараз твій екранний «коханець» йде у Президенти. Чи привітала ти його з тим, що він офіційно балотується? І чи не пропонував він тобі відправитися співати за нього?

- Ні, такого не пропонував. Коли я побачила на Новий рік привітання, в мене з рук аж випала тарілка. Це було епатажно, ми навіть зааплодували! Мені приємно, що я знаю цю людину дуже добре…

У тому разі, якщо Володимир Зеленський переможе у виборах, то ти можеш пишатися тим, що була коханкою Президента…

- В нашому продюсерському центрі є така приказка: кенти - кентами, продукти - продуктами!  Ви ж розумієте, продюсер Потап… В Зеленського це діє так само, тому і я, і він, і всі його друзі та колеги-артисти, сподіваюся, будуть це розуміти!