Кохання у Верховній Раді: У «Світському житті» розкажуть пікантні подробиці з життя неодружених політиків

Світське життя: Катя Осадча розповість про пікантні подробиці з життя неодружених політиків
1plus1.ua

Дізнавайтеся, як політики обирають дружин та на що готові заради свого кохання у новому випуску програми «Світське життя».

Поділитися:

У новому випуску програми «Світське життя», який вийде в ефір цієї п'ятниці о 22:00, Катерина Осадча завітає на весілля до співачки Наталки Карпи та бійця АТО Євгена Терехова («Титанового» Джексона).

Пишне весілля закоханих днями відбулося у Львові. Наречену до вівтаря вів тато, у дружбах пари – медійні особистості та народні депутати: Володимир Парасюк та Андрій Лозовий. Холості народні обранці пильно приглядалися до поружок нареченої та нарікали на самотнє життя.

Володимир Парасюк емоційно зізнається у програмі «Світське життя», що бути дружбою – то вже його хобі, бо депутата, як майже останнього з компанії неодруженого чоловіка, часто запрошують на весілля друзів.

А ось кого мені у дружби звати, коли буду я одружуватися, вже не знаю, – сміється Парасюк. 

Та шанс покликати народного депутата до себе на весілля мають не тільки друзі Володимира Парасюка, а й його виборці. Він згадає, як потрапив на просте сільське весілля до незнайомої пари, та й там не розгубився.

Колоритне було весілля. Була і бійка! – каже Парасюк.

Ще один выдомий холостяк Верховної Ради, 27-річний заступник Олега Ляшка Андрій Лозовий зізнається, чому розійшовся з минулою дівчиною та одразу попередить свою майбутню дружину, що має складний характер.

То має бути свята людина поруч, щоб мене витримати, – самокритично додає він.

А ось Ігор Мосійчук, який вже двічі гуляв власне весілля, готується до третього. І навіть схуд на 103 кілограми. Наречена депутата разом з обома колишніми дружинами підтримувала коханого на судових слуханнях. 

Як Володимир Парасюк та Андрій Лозовий обирають жінок? Про скількох дітей мріє Ігор Мосійчук з третьою дружиною? Не пропустіть! Кохання і депутати! У п'ятницю, о 22:00, на 1+1.