Колишнє подружжя Потап та Ірина Горова зізналися, які в них стосунки після розлучення

Артист та проюсерка розповіли як спілкуються зараз, після офіційного розлучення

Поділитися:

Ваша пара - це прецедент у шоу-бізнесі. Тому що, зазвичай, розходяться зі скандалами. Ділять майно, забороняють артистам співати пісень, ділять артистів. А ви розійшлися спокійно.

-Мені здається, навіть і не розійшлися, стоїмо разом. 

-Я чогось не знаю? Ми все робили дуже цивілізовано. Всі щось додумують, але це так круто - зберігати гарні стосунки батькам дитини, партнерам по бізнесу.

-Хочу сказати, насправді, так воно десь і виглядає. Ми іноді сидимо та думаємо - а як це взагалі всім пояснити? Настане день, коли прийде Катя Осадча та поставить  запитання.  Як будемо викручуватися? Ну, як - потрібно розповісти правду. Ми дуже старалися, щоб у нас були такі стосунки. Діти ні в чому не винні. Майно - та нехай згорить, але нехай нам страхова усе виплатить.

Знаючи вас, ви, звичайно сварилися, і посуд били, і дверима гримали, і посилали один одного далеко. Але якось потім знайшли спільну мову. 

-Ми сварилися і коли були у шлюбі, і коли розходилися. І зараз споримо. У нас була італійська родина, потім - італійське партнерство.  

-Ми дуже сварилися, і в парах, у і партнерів бувають складні моменти. 

-Але в суперечках народжується істина. Якщо ми будемо завжди один одному кивати, нічого нового не народиться.

-Потрібно сказати собі, що ти цей путь пройшов з цією людиною, і вдячний йому за це. Це тільки слабкі чоловіки можуть сказати: «Я зробив все сам». Ні, я не все зробив сам, Іра мені дуже допомагала. Вона фінансист, ми досі так і працюємо: творчість - менеджмент. 

Пісні-гроші.

-Так.

-Ми працюємо разом. Любимо один одного, як друзі. 

-У нас така дружба класна, що я питаю себе - а чи ми були одружені? Чого у нас не вийшло? Але ми дуже різні.

Олексію, ти близько товаришуєш з першим чоловіком Ірини. Як так сталося?

-Ми, напевно найближчі друзі. 

Колишній чоловік колишньої дружини.

-Так вийшло.

Мало хто знає, але ти Іру відбивав у нього. Це взагалі історія для яскравого роману.

-Я знижу градус історії. Звучить круто, та насправді ми з Ірою почали зустрічатися, коли у них з Юрою скінчилися стосунки.