Кришталеве весілля: телеведучий Олександр Педан уперше показав свою дружину та пояснив, чого 15 років ховав її від телекамер

Телеведучий провів екскурсію власною квартирою

Поділитися:

Вітаю, Олександра Педана з дітьми! Лєра у свої чотирнадцять також любить кататися на гойдалці, як і малий у свої два.

- Знаєш, всі хочуть уваги. Насправді, скільки б тобі не було – два або чотирнадцять, все одно ти хочеш уваги.

Ти мріяла про молодшого брата?

- Вона намалювала якось картину, де лелека несе в зубах малечу, і написано «братик». Це було у третьому класі десь. І в нас на холодильнику висів цей малюнок. Врешті-решт, лелека і приніс.

Коли народилася Лєра, ти так само багато часу приділяв їй, як зараз синові? Чи ти молодим батьком був зовсім іншим, аніж зараз? І зараз про це, можливо, шкодуєш?

- Шкодую дуже сильно. Лєра це знає, ми говорили на ці теми. Насправді, в той момент, коли Лєра була у віці сина, я думав виключно про кар’єру. Тоді був «Comedy Club UA», «Підйом»… Я працював і вдень, і вночі. Окрім того, я не був готовий як батько. Знаєш як було? Я приходив з роботи додому під ранок, Лєра прокидалася на світанку, вилазила на мене, стрибала, відкривала мені очі і казала: «Давай вставай!». Вона хотіла уваги, а я «трупиком» лежав і прикидався мертвим. Мені справді шкода… Але тоді був такий час, і так було потрібно, потім я вже  надолужив. Їй зараз чотирнадцять років, і ми багато часу проводимо разом. Єдине, що вона виглядає дорослою: я коли виставляю фотографії в Instagram разом з Лєрою, то у мене є спеціальний хештег #моядонька, а не те, що ви подумали. Але люди все одно пишуть: а не замолода для тебе? знайшов собі молодуху?  Люди хочуть і бачать те, що їм треба! 

У програмі «Світське життя» сенсація, тому що Олександр ніколи в житті не показував свою дружину на телебаченні. Чому так?

- Спочатку було так, що в «Comedy Club UA» вимагали, ніби він не одружений. Не знаю, чи це насправді так було, чи, можливо, молодість, і ця легенда була особисто для мене. А потім якось всі звикли, і ніби він вже для всіх став одруженим, але все залишилося, так як і було.

У цю квартиру ви переїхали з народженням Марка. Проведіть екскурсію… Дискобол це чия ідея?

- Моя! Я декілька років тому побачила таке в одній із телепрограм, і вирішила, що в наступній квартирі в нас буде таке саме. Інколи просто зранку немає настрою, і цей дискобол завжди його піднімає. А ще у Саші є музичний куточок з вініловим програвачем.

Це подарунок чи була мрія його купити?

- Це був спільний подарунок.

В тебе була мрія?

- Так.  Я дуже давно хотів вініл, але ми так давно живемо, що в нас більшість дорогих подарунків купується разом. Звісно, дівчата могли подарувати мені вініл, але вони подарували б не такий, який я хотів би.

Окрема стаття витрат у родині – хобі Олександра. Серфи зберігаються і мають почесне місце у квартирі.

- Тут - один, на паркомісці - ще два серфа. Сноубордів в мене чотири чи п’ять…

- Якщо не більше. Він просто постійно їх ламає і купляє нові.

- От як у Хмельницькому, де взагалі немає моря, не кажу вже про океан, міг народитися український серфер?! Кажу: «Сашо, звідки це в тебе? Було б добре, якщо хотів би город чи до землі тягнуло б, для наших людей це звичніше».

Чи відчувається зараз у Лєри перехідний вік? 

- В нас зараз у родині таке розподілення: я – поганий поліцейський, а Саша – добрий. От в нас, наприклад, вже пірсинг на вусі…

Батьки дозволили?

- Звичайно!

- Я знаєш, що почув?! Вони вже хочуть бити на день народження татуювання.

Лєро, ти хочеш татуювання?

- Воно буде дуже маленьке. І ще через те, що в мене на пальці шрам. 

Татуювання у вигляді чого хочеш?

- Сердечка.

- А я почав бити тату у тридцять із гаком!

А у мами є татуювання?

- Є! Я завжди кажу, що не можна чіпляти лице! А якщо хочеться збити оскомину, то є вушка. Якщо це дуже маленьке татуювання, і в неї «відляже», коли вона його зробить, то хай буде! Я на практиці бачила варіанти, коли не дозволяють дітям, і вони вдома самостійно роблять пірсинг язика чи татуювання у якихось гаражах. 

Хто лідирує у вашій родині за кількістю речей в гардеробі?

- Тато!

- А ще ми дуже часто міняємося з татом одягом.

- В нас останнім часом така фішка: Лєра – сучасне покоління, в яких в моді речі oversize, і тому  всі джинсові куртки, жилетки, сорочки Лєра спокійно бере в мене і носить.

- Не тільки я в нього беру, він ще в мене бере!

- Це було один раз!

- Мої друзі заходять в Instagram, бачать пост тата і пишуть мені: «Лєро, в тебе тато вкрав кофту!». Мою улюблену рожеву кофту!

- Мені задля фотографії потрібно було щось таке інфантильне, от я і взяв.

Олександре, на українському телебаченні ти не вів хіба що кулінарне шоу, але я так бачу, що всі можливості для цього є!

- Мені все одно, що вести! Я – універсальний солдат!

Що ми будемо готувати?

- Качку по-пекінськи! По-перше, треба трохи залити качку алкоголем (коньяк, віскі, наприклад) і поставити на ніч. А, по-друге, найголовніше у качці по-пекінськи – соус. Зараз ми його і будемо готувати. Беремо трохи качиного жиру, вичавлюємо два апельсини, додаємо соєвого соусу і меду.

- Це наша домашня качка: моя бабуся виростила. Вони дуже люблять Сашу і постійно передають для нього качок, бо він їх полюбляє. В цьому сезоні передали вже нам з десяток качок!

У шоу-бізнесі ви – одна з найміцніших пар, тому що разом ви вже п'ятнадцять років. нещодавно було кришталеве весілля…

- Ти ж бачиш, які келихи…

Давайте за це і підіймемо келихи! Як святкували?

- Перше весілля ми зробили у їдальні Хмельницького національного університету. Сто двадцять чоловік!

Нічого собі! У вас було таке велике весілля?

-   В мене тільки тридцять-сорок чоловік із КВК були! Вся родина з’їхалася… Ми навіть пісню не обирали: що ді-джей поставив, те й було! Я коли дізнався, що танцював під «Белый лебедь на пруду», то мало не застрелився. А на кришталеве весілля ми зібрали друзів, знайшли такий креативний food‑простір, і в нас був кулінарний майстер-клас.

Коли ви побралися, то тобі, Олександре, було 22 роки…

- 21! А Лєра народилася вже, коли було 22.

Дівчата у цьому віці, як правило, вже більш дорослі, а 20-річні хлопці -  люди, у яких вітер у голові, для яких діти – не першочергово, і взагалі, який шлюб?..

- Насправді, в той час всі так одружувалися, ніби це було звично. Всі мої подруги вже були заміжні, і згодом нам почали з усіх сторін натякати на те, що наш час прийшов! І свиня в селі вже виросла…

- А в мене ж села не було, я не розумів цих натяків. Ми приїжджаємо до Інни в село, і до мене всі бабусі й дідусі такі: «Ну то що, ми ріжемо свиню на літо?», я кажу: «Ріжемо!». А це означало, що ріжемо свиню на весілля. Звідки ж я про це знав?!

- І рік наступний мав бути високосним, його ще називали «роком вдови», і все це було не на користь Сашка. Всі друзі і рідні вже так натякали…

- Що вже навіть я зрозумів!

Лютий такий романтичний місяць, День Святого Валентина… Ви, до речі, святкуєте?

- Нам, українцям, дай лише привід посвяткувати!

- Я завжди намагаюся навіювати своєму чоловікові, який романтичний сюрприз я хочу. Якщо бачу, що не розуміє, то кажу відверто.

- Ми давно разом… Ти розумієш, що якщо дарувати якісь дорогоцінні сюрпризи, то краще обирати їх удвох.

Хто у вашій родині зверху?

-  Ми міняємося. Ми – сучасна родина, не любимо одну позу... О, це я вголос сказав? Ми любимо експериментувати!

Ви дуже гостинна родина. Нам було дуже приємно поспілкуватися і познайомитися з Інною. Дякую, що запросили! З Днем Святого Валентина!