Лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя про подвійний аншлаг у Палаці Спорту: «Збирати стадіони на україномовну музику в Україні – це нормально!»

«Ми знаємо, що таке стадіон, і чого це вартує!»

Поділитися:

Тарасе, вітаємо тебе з повним подвійним аншлагом у київському Палаці Спорту. Ти серед тих артистів, хто їздить країною і збирає стадіони, збирає по два рази поспіль Палац Спорту – і нікому не кричиш про це на кожному кроці. Наприклад, Оля Полякова зібрала «Арену Львів» - і це перша жінка, яка це зробила, Тіна Кароль намагається зібрати три-чотири Палаци Спорту вже останні кілька місяців. А ти тихесенько зібрав, і нікому про це не говориш. Це скромність чи впевненість у собі?

- Гурт «Антитіла» хоче подати своїм прикладом, що збирати стадіони, Палаци Спорту на україномовну музику в Україні – це нормально! У нас ще є така риса: ми пройшли шлях від маленьких пабів на 50 людей до стадіонів, і ми знаємо, що таке стадіон, і чого це вартує. Ми не хочемо з цього влаштовувати якийсь спорт, ми  любимо, коли все по-чесному! «Антитіла» «доросли» до двох Палаців Спорту – ми їх зібрали! Поки що не доросли до «Олімпійського» - та  у нас все попереду!

Ви проїхали великим стадіонним туром країною. Де прихильники готували найбільші сюрпризи?

- Для нас робили флешмоби у Львові, у Полтаві… У мене є така щемлива історія: частина моєї родини з батькової сторони -  з Полтавщини, і літня жінка, мабуть, якась моя троюрідна бабуся, прийшла до мене перед концертом і принесла нам целофановий пакетик вишень.

Серед твоїх колег-артистів є така тенденція – виводити власних дітей на сцену. Ти такого поки що не практикуєш, чи маєш на меті?

- У мене була така історія: у дитячому садочку, куди ходили мої діти, було святкування, і мене попросили заспівати пісню на цьому заході. Коли я був на сцені, то не втримався, і Марко з Ромою вибігли на сцену і обійняли мене: один – за одну ногу, другий – за іншу, і підспівували разом зі мною. На сцену Палацу Спорту мені страшно їх виводити, адже вони можуть злякатися цього і не витримати.

Чи є у них жага до сцени, до публіки?

- Так, вони інтонують, співають. Рома сьогодні вранці писав пісню про любов…

Про перше шкільне кохання?

- У нього у першому класі вже є майбутня дружина, звуть Лєра.

Тобто, він вже присвятив їй пісню?

- Я навчу його, як це правильно викласти, тож, у нього все попереду!