Львівська співачка Ірина Федишин пояснила, звідки її чоловік взяв гроші, щоб подарувати їй червоний «Порш»

Артистка каже, що її родина живе за рахунок прибутків з концертної діяльності

Поділитися:

Ірино, ви доволі відома співачка на Заході України, «Олег Винник» у спідниці, навіть так вас називають. 

–Дуже приємно, що Олег настільки успішний артист, мені радісно, що в нашій країні є такі артисти. Мені це приємно, тому що Олег дуже успішний.

Давайте тепер про чоловіків. Ваш чоловік Віталій - ваш продюсер. Інколи виходить на сцену разом з вами. На ваше 30-річчя він подарував вам червоний Porsche Cayenne. Це, доволі-таки, сімейний прибутковий бізнес.

–Коли з Віталієм я почала свою творчу діяльність, у нього було 2000 доларів.

Окрім того, що він вас продюсує, він має свій окремий бізнес?

–Ні, не має. Хочу сказати, що в мене батьки не заможні люди, я з простої сім’ї. Багато говорять, що в мене багатий батько, який мені допомагає. Хто знає, скільки я багато працюю, моїх рідні та батьків, в них не в никає питань, звідки взялась така машина.

Тоді маю ще каверзне питання стосовно вашого троюрідного брата, який є одним з відомих львівських депутатів. Він один з найзаможніших людей в цьому регіоні. Він є власником відомого ринку «Шувар». Можливо, він долучався до просування вашої кар’єри?

–Ні, просто він мій брат, заможна людина. Безумовно, він не долучався, я себе творю сама.

Не боїтеся так багато часу проводити з чоловіком? Це може бути небезпечно для вашого шлюбу.

–Віталій завжди каже: «Іро, смійся більше на сцені». Він в мене зовсім не ревнивий. Якби ми займалися різними професіями, мені було б дуже важок. Незважаючи на те, що в мене багато прихильників чоловічої статі, я досить ревнива. Якщо хоч десь я помічу…

Тому треба дозовано виводити чоловіка на сцену.