Макс Барських, Монатик та Вахтанг Кікабідзе: Олександр Скічко розповів, хто розважав гостей на його весіллі у Грузії

Телеведучий разом з коханою та гостями святкували у горах та рятувалися від баранів

Поділитися:

Олександре, вітаю з одруженням! Ви влаштували з Лізою велике грузинське весілля. Церемонія відбувалася у горах. Що з вами там траплялося на місті? Бо люди у грузинських горах можуть напоїти, за стіл посадити.

–Це ж круто. Можна було весілля відгуляти ще до того часу, як приїхали гості. Під час фотосесії у горах ми зустріли стадо баранів, від яких нам довелося практично тікати, тому що вони постійно потрапляли в кадр. Не може ж бути вся фотосесія з баранами.
 
На весіллі у вас співали Дмитро Монатик, Вахтанг Кікабідзе, Макс Барських. Якщо, наскільки я розумію, Монатика ви замовили за гроші, то Макс Барських і Кікабідзе були як подарунки друзів?

–З приводу Вахтанга Кікабідзе це був несподіваний подарунок від наших друзів.
 
Ти ж відомий пародист, Кікабідзе вмієш пародіювати? Йому показував пародію, чи застидався?

–Взагалі був у шоці, коли його побачив. Це ж легенда. Для мене Грузія - це «Міміно». Я був шокований, розгубився. Нічого не показував. А давно, ще коли я тільки починав пародіювати, Кікабідзе був у моєму «загашнику».
 
Напередодні весілля ти брав участь у проекті «Танці з зірками». Як ти поєднував все це? 

–Якось поєднував, хоча не можу сказати, що все встигав. Але в якийсь момент міг танцювати сальсу і думати про те, що буду говорити нареченій під вінцем.