Марія Єфросиніна розкрила плани про друге святкування весілля

Телеведуча детально розповіла про своє перше весілля

Поділитися:

Маріє, тебе вже можна назвати обличчям цього проекту, де зірки перевдягаються в українські костюми заради благодійності. Цього разу ти у весільному вбранні. Скільки часу тебе готували для цієї однієї світлини?

- Десь приблизно півтори години, може, дві. Там все роблять професійно: мене посадили і сказали: «Ти будеш нареченою. Обирай, тут три наречені», я кажу: «Дівчата, це точно наречені?». Адже дівчата-наречені на світлинах були абсолютно закутані у намисто та вінки. Потім тобі роблять дуже легкий макіяж, і ти борешся за кожну промальовану вію: «Ну дайте ще трішки туші», а мені: «Не можна», а я: «Ну трошки хоча б вії…», а мені знов: «Не можна! Подивись на людей». Тобто, ти майже без макіяжу, і мені навіть усі нігті підрізали.

В музеї Івана Гончара казали про те, що вінок, який був на тобі, приносить щастя. Дівчата, які його приміряють, одразу виходять заміж. Чи не думаєте ви поновити свої обітниці з Тимуром, тим паче, що цього року виповнилося 15 років з моменту вашого весілля. Чи не думаєте ви про вінчання?

- Піду запитаю у чоловіка…

Ну тобі б хотілося друге весілля в своєму житті?

- Я пам’ятаю: сидимо ми з Тимуром на нашому весіллі за красивим столом, 400 людей гостей, ми втомлені, у Тимура температура 39, я вже не знаю, куди подітися… Стільки людей, стільки роботи зроблено, для всіх – щастя, для нас – робота. Я кажу Тимурові: «Тимур, класне в нас весілля», він каже: «Так, а давай будемо повторювати таке кожні що п’ять років», я кажу: «А давай!». За п'ятнадцять років спільного життя ми жодного разу не втілили у життя цю мрію. Але це класна ідея! Знаєш, як би було? Я б зібрала лише близьких друзів, сказала б всім, щоб були дуже нарядні. Або так, або кудись поїхати б…

В теплі краї?

- В теплі краї. Старість, так?

Ну, нещодавно ти повернулася з теплих країв. Після напружених танців на «Танцях з зірками» ти нарешті відпочила. Ти поїхала до Об’єднаних Арабських Еміратів. Як відпочила?

- Класно! Так, мені вдалося відпочити. Це моя улюблена дівоча компанія – дві подруги, які займаються туризмом. Звичайно, ти сидиш і просто змінюєш купальники. Ми відпочивали п’ять днів, і навіть танцювали на віллі.